Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Artık çok daha net abi herşey.Muhaliflerin tek çıkar yolu başkanın Fatih hocayla ters düşmesiydi.Yani taraftarı karşısına almakta denebilir.Ama başkan çok zeki,sıkıntı varsa da hocayı saflarına kattı.

Bir kaç liseli dinozor var.Herşey onların başının altından çıkıyor.Ama bu akşam ki yemek kahve faslı önemliydi.

Ali Dürüst bugün Melo ile ilgili açıklamalarda bulunmuş önümüzdeki hafta sözleşmesi biten diğer oyuncularla da görüşecez dedi. Fatih hoca melo'yu istiyor. kaynak: Akşam

ha bide unuttum hani seçim muhabbetine ali dürüst küsmüştü ? yada seçime kadar sadece görevini yapıyor..

Beyler duyum var hemde Emre Utkucan'dan

gerçi ben bir şey anlamadım ama olsun en azından hareket getirir buralara

Emre Utkucan@EmreUtkucan1 dk

Sabretmeyi bilen ve cok calismaktan hic vazgecmeyen insanlarin yolu hep acik olur.

şu olcay denen vasıfsız deli gibi koşuyor tekniği iyi.

bizimle adı anıldığında az geçmiş maç videolarını izlemedim onda da böyle çok kosuyordu ama mental eksikliği var aynı simdiki gibi olur olmadık yerde son pası atamıyor son vurusu yapamıyor yine de amrabattan iyi.

oğuz bu maç ile anladım ki şişirilmiş bir balon. nuri hamitin yerine biçilmiş kaftan en öncelikli hedefimiz nuri olmalı.

Selçuk İnan başka bir boyuta geçti artık

[video=youtube;xnq0t2tzR4E]https://www.youtube.com/watch?v=xnq0t2tzR4E&feature=player_embedded[/video]

Bu kadro nasıl olur renktaşlar ???

723892_Galatasaray_SK.jpg

kardeş aynı tipte 4 tane oyuncuyu neden ortasahaya yazıp takımı kanatsız oynatıyorsunuz

Dun dedim sol ayakliyim eski sol bekim yardimci olun dedim kimse sallamadi. :(

Hemen floryanın kapısına git ve sol tarafta topla hareketler yapmaya başla:)

Gerçi Adnan Sezgin zamanında olsaydın, bedevaya seni kaçırmazdı ama sen yine bir şansını dene:)

Stoper --> Aurelien Chedjou :ka21:

Sol bek --> Davide Santon :ka21:

Kanat --> Kerim - Nani :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt