Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeş dünyada 4-2-3-1 de ileri 3 lüde sol açık olmaz bence sen Serdarı bırakma :D

Sol açık olarak düşünmedim zaten ben Sneijder'i, ama Sneijder orda verimli olamaz gibi geliyor.

İnter de en parlak dönemini geçirdiği yılda;

Etoo-----Sneijder-----hatırlamıyorum

--------Milito------

Tarzında oynuyordu diye hatılrıyorum, o yüzden dedim Sneijder yazdığın yerde nasıl oynar bilemiyorum.

Sol açık olarak düşünmedim zaten ben Sneijder'i, ama Sneijder orda verimli olamaz gibi geliyor.

İnter de en parlak dönemini geçirdiği yılda;

Etoo-----Sneijder-----hatırlamıyorum

--------Milito------

Tarzında oynuyordu diye hatılrıyorum, o yüzden dedim Sneijder yazdığın yerde nasıl oynar bilemiyorum.

Sen Sneijder'in milli takim'da ara ara hangi mevki de oynadigini bilyormusun Tanju? Forvet arkasi deme lütfen.

Yaya'yı almamız imkansız beyler yazmasın kimse. Beklenti yükseliyor ben dahil, sonra sıkıntı çıkıyor.

Tekihtimalliolan in dedigi kiside Yaya Touredir ozaman büyük ihtimal. Mevkisinde akla gelen ilk isimlerden. Bomba Transfer.

Sen Sneijder'in milli takim'da ara ara hangi mevki de oynadigini bilyormusun Tanju? Forvet arkasi deme lütfen.

Ara ara ve heleki milli takımda dediğin yerde oynaması çok farklı ama Hakan,

Bütün sezon Sneijder'in o mevkide fark yaratmasını beklemiyorsundur herhalde.

Bana kalsa sol beke tremoulinası isterim ama söyle düşünüldügü zaman mathöden falanda iyidir carlinhos

bu kadar yabancıyı nerede oynatacaz, soner adamı sola koydu ama biz galiba bol bol tribünde göreceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt