Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

senin izlediğin kadar izlemişimdir merak etme... hadi elimizdeki gençleri geçtim , a takımda kimi keseceksin oynatmak için..

Neyi kesiyorsun Gökay?

Kerim kac yasinda biliyorsundur mutlaka. Yabanci sinirlamasi oldugunu da biliyorsundur. Biraz sabir. Sneijder'de uzun ara oynamadi, ne yapalim, gönderelimmi?

Kanatlara rotasyon için Gökhan Töre ve Kerim Frei alınsın Bek için alternatif Serdar Kurtuluş alınsın Aykut Demir alınsın,alınabiliyorsa Arda ve Nuri alınsın sonra sınırı ister serbest bıraksınlar ister kısıtlasınlar.

------------------Muslera---------------------

------------Semih---------Chedjou----------

Eboue---------------------------Tremoulinas

------------------------Yaya--------------------

---------------Selcuk----------------------------

Nani----------------Sneijder--------------Arda

----------------------Drogba---------------------

Rüya söyle:

Kontenjan degisiyor: 3 Türk sart 11de. Arda dönüyormus. Diger yazdiklarimida transfer ediyormusuz.

Nasil Rüya :sad007:

Hayir aci noktada su. Su lanet olasi Kontenjan olmasa, zaten Ünal Aysal rahatlikla buna yakin bi 11 kuracak.

10 numara kadroda madem yabancı sınırı yok o zaman Semih in ne işi var :D

tamam sen haklısın diyim geçiyim..bunların capsını alıyorum , inşallah sen haklı çıkarsın ..alırsak..

Neyi kesiyorsun Gökay?

Kerim kac yasinda biliyorsundur mutlaka. Yabanci sinirlamasi oldugunu da biliyorsundur. Biraz sabir. Sneijder'de uzun ara oynamadi, ne yapalim, gönderelimmi?

Carlinhos için ;

okan
‏@Vuyovic
2 dk

tekniği çok iyi, oyunu 70-80 metrede oynayabilen tam bir sol bek. iki ayağını da çok iyi kullanıyor. ortaları çok etkili.

okan ‏@Vuyovic43 sn

artıları: çok hızlı, pozisyon bilgisi iyi, bindirmeleri çok etkili. eksileri: ileriye çıkmayı çok seviyor, çalım atma sevdalısı.

yabancı sınırı duyumcusu yok mu :)

Abi yazdıklarım yanlış anlaşılmış bunlar benim öngörülerim değil ki:) Ama ne yalan söyliyim ben çok olası görüyorum hepsini

şu ceza olayları pek olası değil kardeşim ...bu işin arkasında hükümet var yoksa çoktan 3. ligi boylamıştı fener.....haklısın trabzonun yeni başkanı çok kararlı adamı iyi tanıyorum aziz ona hiçbişe yapamaz ama hükümet o adamı içeri tıkacak bi oyunla görürsün forumda biri demişti dersin....tek umut fifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt