Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Şu başlığa yazmayı düşünüp sonra futboldan anlamayanları görünce yazmaya iğreniyorum.

Cevap: Transfer Nöbeti

Paraya kıyın Kerim Frei ve Gökhan Töre'yi alın. Hem kadro gençleşir,hem geleceğimiz kurtulur.

Yalnız eskiden çok önemli bir topçunun ismi geçtiğinde herkes kendinden emin gelmez gelmez diyordu, şimdi herkesin kafasında bi soru işareti :D

179743_383892295055022_177207040_n.png

doğru hesap mı

şu ceza olayları pek olası değil kardeşim ...bu işin arkasında hükümet var yoksa çoktan 3. ligi boylamıştı fener.....haklısın trabzonun yeni başkanı çok kararlı adamı iyi tanıyorum aziz ona hiçbişe yapamaz ama hükümet o adamı içeri tıkacak bi oyunla görürsün forumda biri demişti dersin....tek umut fifa

işte herşey orada bitiyor aziz girerse içeri digerleride girecek devreye yeni olaylar var uefa raportörü falan bu sebepten demırorenın ıstıfa edecegı, en onemlısı Aysalın soylemı var ceza gelecek dıye

Yaya Toure yetmez..Real de Ronaldo diye bir oyuncu var onu alalım..Olmazsa Barca da Messi var...

benim anlamadığım chedjou daha niye resmen açıklanmadı :/ :confused:

Bugün milli maçta oynayan oyunculardan sadece Nuri yi alırım oda Galatasaray da yedek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt