Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Monaco klübünün başkanı Rybolovlev 22. yaşına giren kızı Ekaterina'ya 117 milyon Euroluk Yunan adası aldı

Q7 bedava

Arda 10 m euro

Carlinhos 5 m euro

melo 5 m euro

bunları alıp transferi kapatırım

o kadar basit mi bunların bonservisi menejer paraları maç başına paraları en az 3 katına çıkar.. tamam bende katılıyorum keşke bunlar alınsa hatta Q7 yerine nani alınsa daha iyi ama bakacaz ? başgan isterse olur

sıcak saatler

njq5l.jpg

şu an kazandığı parayı riera ya ancak monaco verir.

Kusura bakmayında Arda'yı verdiğimiz fiyata geri alabilirsek büyük başarı olur ama imkansız gibi birşey en az 15 isterler.

Tabi burda Arda'nın tutumuda önemli ama verdiğimiz fiyatın altına almamız imkansız gibi birşey.

Coentrao olmadı Cole oda olmadı Kolarov veya takımında sürekli oynayan efektif bir sol bek alırdım ama bu isim Mathieu olmazdı.

Genel anlamda Carlinhos'a olumlu olmamın nedeni de bu Mathieu dangalağı yüzünden.

Bunlar için uğraşırdım net.

Biz 2 senedir Fransa liginin en iyi savunmacısı seçilen Chedjou'yu almışız.Fiyatı ucuz diye Santana konusunu açmanın ne manası var.Santana'yı hiç izlemedim ama yedek kaldığını biliyorum.Hepsini geçtim yabancı kontenjanı ? :D

Bedavayada verseler işimize yaramazdı, kimi kesiceksin, napıcaksında yer açıcaksın...

santana neymiş ya

akla şaşarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt