Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O 36524GS sitesi Q7 için 3+1 sözleşme imza felan diyordu en son?

Bu şekilde anlaşıldı zaten ama özellikle ön tarafa transfer yapılabilmesi için yabancı sınırının netlik kazanması lazım. 6'da kalırsa Q7 alınmaz. Hatta Dany, Elmander, Amrabat ve Riera'da gider. Çoğu şey yabancı sınırına bağlı.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Herkes kızacak biliyorumda Q7 türkiyede Sneijderden daha faydalı olur.

Ya kardeşim yapmayın Allah aşkına nerde faydalı olmuş bu adam.Defalarca şans ayağına gelmiş inter De mourinho Chelsea de scolari gibi hocalar bile adam edemedi.Denenmişin denemesi olmaz.Adam huzur bozmaktan baska işe yaramaz.Bjk örneği de önümüzde.lütfen Terim adam eder demeyin adam olmayanı kimse adam edemez.

Bu şekilde anlaşıldı zaten ama özellikle ön tarafa transfer yapılabilmesi için yabancı sınırının netlik kazanması lazım. 6'da kalırsa Q7 alınmaz. Hatta Dany, Elmander, Amrabat ve Riera'da gider. Çoğu şey yabancı sınırına bağlı.

Tam hatırlamamakla birlikte o site Q7 3+1 sözleşmeden sonra tam tersini yazmıştı.

yabancı sınırı mükemmel işliyor ilk örneğini bu akşam gördük bi milli gurur yaşadık :o

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Chedjou'yu diyorum.

Chedjou'nun yaninda hem iyi sol bek hemde partneri (göbege) üst düzey oynamali. Yoksa bu adam da aralarinda kaybolur gider. Neye yetisecek, solmu sagami..

Stoperde iki yabancıyla oynayacağımızı ya da oynayabileceğimizi zannetmiyorum. Yerli olarak baktığımızda da Semih şuan Türkiye'deki içerde dışarda en iyi stoper kesinlikle.

Sneijder ile Q7 yi kıyaslamadım ben.Sneijder 1 gömlek daha iyi oyuncu bana göre ama Türkiyede Q7 iş yapar diyorum ve sözümün arkasındayım

Bana göre Sneijder'in Ordu maçındaki attığı ilk gol olmasa o maçı döndüremezdik.Karabük'te zaten ipten aldı.Kayseri'de golü erken bulmasak zorlanabilirdik.Tam olarak 9 puan değilse de 5 puan falan aldırdı Sneijder.Seneye daha iyi olur.

inler türkiye ye gelmez

nuri akli varsa türkiye ye gelmez onu da unutun

alirsak kerim frei'i veya g.töre'yi aliriz baska da yerli kimseyi alamayiz

Bunlar için uğraşırdım net.

Carlinhos yeterli bana güven bana güvenmezsen Twitter'da Brezilya ligini takip eden adama güven.

Birde DK olacak ki gelecek sene Carlinhos CL'de falan patlama yapar.

Ayrıca o boldladığın adamlara o paralar vereceğime o paraları Arda'ya,Nani'ye vermek daha mantıklı olabilir.

Kerim'e 2,5, 3 milyondan fazla verilmez bu fiyatlarda olacaksa düşünmeden alsınlar iyi alternatif olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt