Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben Semih'e kötü demedim. Kötü sezon gecirdi, bu devam etmemli, etmeyecek ins.

biz yerli alana kadar fener kapar hepsini, biz de bakariz, yabanci kurali olmasa dert etmiyecem de adamlar umut bulut a da kanca atti, bizim icin ideal rotasyon forveti

Galatasaray uzun süredir peşindenden koştuğu Carlinhos transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Galatasaray, Fluminense ile anlaşmaya vardı. Brezilya ekibiyle 4 milyon 200 bin EURO bonservis bedelinde anlaşmaya sağlandı. Galatasaray, Carlinhos'la da anlaşmaya çok yakın... Son pürüzlerin giderilmesinin ardından Carlinhos'un 25 Haziran'da İstanbul'da olması bekleniyor.

ozelhaber.jpg

Galatasaray uzun süredir peşindenden koştuğu Carlinhos transferinde mutlu sona ulaşmak üzere. Galatasaray, Fluminense ile anlaşmaya vardı. Brezilya ekibiyle 4 milyon 200 bin EURO bonservis bedelinde anlaşmaya sağlandı. Galatasaray, Carlinhos'la da anlaşmaya çok yakın... Son pürüzlerin giderilmesinin ardından Carlinhos'un 25 Haziran'da İstanbul'da olması bekleniyor.

ozelhaber.jpg

Güvenilir mi bunlar Ragnar ?

Bu ÖzelHaber 365/24 GS'e güvenyiorum.

Yahu bu millet maç izlemiyor galiba.Santana gibi ağır defans oyuncusu kaldımı dünyada?

he's brazillian, brazil's in south america

Ben o adamı ciddi ciddi Afrikalı sanıyordum hiç araştırmak aklıma gelmedi bile :D Kaç yaşında onu bile bilmiyorum ama izlediğim maçlarda leş gibiydi bunu biliyorum :ka21:

ozelhaber.jpg

Vay bee adamlar 29 Mayıs tarihinde yeni transferin 25 Haziranda İstanbulda olacağını biliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt