Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Psiko Engin'e laf yok :D

Maç başı sözleşmeyle Engin'in kalması taraftarıyım ben, ama tabii yaptıklarının da bir bedeli olmalı. Garanti para önerilmemeli. Erman'a ise yorum yapmak istemiyorum, şaka yapmışsındır :rolleyes:

Buraya karşıyım.. Hakettiği sözleşme layıkıyla ve şerefiyle yapılmalı topçunun. Aksi bir hareket, ön yargılı davranmak olur, ki buda topçuyu rencide edip oyununu bozar..

Ama yanlış yaparsa da içerdeki alacaklarından makaslanır. Bu işler böyle oluyor...

Buraya karşıyım.. Hakettiği sözleşme layıkıyla ve şerefiyle yapılmalı topçunun. Aksi bir hareket, ön yargılı davranmak olur, ki buda topçuyu rencide edip oyununu bozar..

Ama yanlış yaparsa da içerdeki alacaklarından makaslanır. Bu işler böyle oluyor...

Herhangi bir sözleşmeyi haketmiyor.

Ben yattim gencler.. Bugunde bisey cikmicak gibi.. Size hayirli nobetler :yenieek:

Herhangi bir sözleşmeyi haketmiyor.

Sezonun ilk maçında , tüm sezonunu yedi bitirdi. Umarım ders çıkarmıştır.

Yabancı sınırlamasında hamit in yedeği olarak da olsa tutulmalı diyorum ben.

Adam maçlara resmen fazla konsantrasyon nedeniyle doğal dopingle çıkıyor. Ama bazen de işte arpası fazla gelebiliyor. Bu da Yıllık Alacağının çoğunluğuna maloluyor..

Yabancı serbest kalmazsa havuzdan çıkarız o zaman görürüm Türk Futbolunu

aziz mode on

tumblr_mnj0yhuKxW1rct3d5o1_500.gif

süper star olcay:asd:

samet aybaba:messi Beşiktaş'ta olsa Olcay'dan formayı zor alırdı

Bu Joshua'nın videosunu izledim şimdi tek videoyla hiç bir şey olmaz ama üzerine gidilecek araştırılacak bir oyuncu gibi görünüyor Melo vari çapraz uzun paslar, araya toplar denemiş maçta eğer sürekli yapıyorsa bunu müthiş bir potansiyel var bu adamda düz ön liberolar gibi görünmüyor.

yaw josuha ne kardesim birakin allah askina.

melo geldi geldi gelmedi neyi tuttugumuz belli

chedju gelmis zati solbec-nuri-melo-tore-frei al transferi kaphod.

Erman kılıcı alıyomuşuz

Re: Transfer Nöbeti

Eger meloyu almazsak bu sene aşırı gol yeriz. Herseyden önce melo lazim .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

görüntülerden gördügüm kadariyla caner-bekir-mert-ömer toprak falan show yapmis. su ömer toprak ne bos oyuncudur arkadas. 3 milyon bile etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt