Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

chedjou transferi bitti dimi, sabah sabah lille 7.5 milyonu reddetti gibi bir haberler okudum, umarım doğru değildir.

Monaco Falcao için Atletico'ya 45 milyon euro ödeyecekmiş, kendisine de 14 milyon euro verecekler...

Ayrıca Moutinho, Rodriguez, Falcao derken bir de Hulk'ı da istiyorlarmış. Resmen Porto'yu yeniden topluyorlar :D

[h=1]Erman Kılıç sürprizi[/h][h=2]Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray sürpriz bir hamlede bulundu.[/h]
yabancı sınırı değişmezse böyle hamleler kaçınılmaz

Gündemde olmayan 2.sınıf yerli falan alınırsa transfer politikamız gene MÖ sine döner..

Dün akşam ilk yarıda nuriyi çok beğendim gerçi rakip vasattı fakat biran selçukla beraber iyi şeyler yapabileceğini düşündüm yabancı kontenjanının olduğu şu durumda bence değerlendirilmeli; tabi Türkiyeye gelmek istermi oda ayrı mesele.

Erman kılıcın ne işi var bizim takımda adam 29 yaşında alıpta ne yapacaz ona harcanan zamana alt yapıdan bi adama harcarız.

Murat Bereket@murat_bereket7 sa

Yazmayacaktım ama bazı yorumlar mecbur bıraktı bu akşam Arda'yla konuştum transfer haberleriyle ilgili Türkiye'ye dônmeyi düşünmüyorum dedi+

Murat Bereket@murat_bereket7 sa

FB'ye gideceği haberlerinden çok buna inanip ona göre yorum yapan GS taraftarının kendisini üzdüğünü söyledi bence NOKTA.

Devre arasında M'Vila yı keşke kaçırmasaydık. 10 milyona falan gitmişti Rubin'e. 90 doğumlu daha.

genc ve kaliteli mi hangi baba takim gobekte 20 yasinda as dmc oynatiyo tam olarak ?

melo ile sonsuza dek gitmek sart anliyacagin.

Barça Busquets i oynattı zamanında

Liverpool Xabi Alonso yu oynattı 22 yaşında

Chelsea Essien i oynattı 22 veya 23 yaşında

B.Münih Schwinsteiger i oynattı 19-20 yaşında

Bunların yanında Joshua bizim takıma yakışan bir adam değil. İyi ile vasatın ortası bir şey. bize en az iyi lazım

genc ve kaliteli mi hangi baba takim gobekte 20 yasinda as dmc oynatiyo tam olarak ?

melo ile sonsuza dek gitmek sart anliyacagin.

keşke semih gibi 4-5 oyuncumuz olsa oynayan ama yok ,yaş ortalamamız 30 civarı..melo ciddi iyi oyuncu yani az bulunur tarzda bir defansif orta saha ama formu düşdükce cekilemeyecek kadarda kötü oluyor ,yaşı ilerliyor daha kötüsü brezilyalı olması keza brezilyalı oyunculardaki mentalite belli bir zamandan sonra,para kazandıkdan sonra futbol olarak cöküşe geciyor .. ismi gecen josuha ise fransa a millisine cağrıldı daha yeni,bence cok akıllı transfer olur ,meh direk oynar hemde geleceğe büyükl yatırım yaparız..

keşke semih gibi 4-5 oyuncumuz olsa oynayan ama yok ,yaş ortalamamız 30 civarı..melo ciddi iyi oyuncu yani az bulunur tarzda bir defansif orta saha ama formu düşdükce cekilemeyecek kadarda kötü oluyor ,yaşı ilerliyor daha kötüsü brezilyalı olması keza brezilyalı oyunculardaki mentalite belli bir zamandan sonra,para kazandıkdan sonra futbol olarak cöküşe geciyor .. ismi gecen josuha ise fransa a millisine cağrıldı daha yeni,bence cok akıllı transfer olur ,meh direk oynar hemde geleceğe büyükl yatırım yaparız..

takımı çok fazla gençleştirmek sıkıntı yaratır. yaş ortalaması 28 ki bu sene yaşlıların büyük bir bölümü gider.

Genç oyuncular almalıyız ama genç bir oyuncuya (örnek veriyorum) en az +7-8m verebilecek ve sesini çıkartmayacak taraftar/yönetim olgusuna sahipmiyiz?

1-2m lara çok kaliteli gençler bulmak 100 de bir 1000 de bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt