Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mod varsa bişey diyecem...

arkadaş forumu 2 gündür avukatlar-savcıya şikayet edenler basmış. bu ne ya. geriye dönüp okuyorum..

tehdit içerikli konuşmanın manası ne burda? burası forum sonuçta. küfür-hakaret edilmiyor millete savcılık mavcılık diyerek tehdit etmeler ne?? modlar bi baksın bu tarz konuşan arkadaşlara.

bu forumda eğer ceza gerektirecek bişey varsa, şikayet et kısmı var ve gereken yapılıyor...

başkan dan açıklama TERİM’İ GÖNDERECEK KADAR APTAL DEĞİLİM’

ALİ Dürüst’ün, Mersin İY maçı sonrası Fatih Terim’i kovmayı düşündüğüm gibi bir cümle kullandığını duyunca inanamadım. Hocayı göndermek gibi niyetim olmadı. Fevri biri değilim. 2 senede beni herkesin biraz tanıması gerekli.

- Öyle birinin kapısını çalıp, “Hadi sen gittin” diyecek biri de değilim. Bunu yapacaksam, usülüne göre yaparım. O kadar da aptal değilim.

- Şampiyonluğa koşarken, 6 maç kala Terim’i göndermek gibi bir yanlışı yapmam. Yapacaksam da bunu sezon bittiğinde yaparım. Şu anda da yapmadığıma göre öyle bir düşüncem olmamış. İspatı ortada…

başkan hürriyete konuşmuş Melo tüccar bir futbolcu

Bizim için en zor konulardan biri Melo. Devre başında yatıyor, sonuna doğru iyi oynuyor.

MELO bizim için en zor konulardan bir tanesi. İki şart var. Önce hoca “istiyorum” demeli. İkincisi de uzun süre kontrat imzalayacaksa standart oynayacağından emin olmamız gerek. Melo tüccar oyuncu. Devre sonuna doğru çok iyi oynuyor. Devre başında yatıyor. İmtihan başlayana kadar yatan talebeler gibi. Siz 40 maçlık hesaplıyorsunuz, o 8 maç oynuyor. Demek ki 8 maç için 40 maçlık para ödüyorsunuz. Bu da mantıklı değil.

100% yalan.

milliet te roportaj yapmis orda baska seyler demis hesabta

melo alinmazsa 2 adam koy en az

muslera

ebue-- semih-- chedju---carlio

nuri --- inler

hamut ------------ inan

sneijdr

drog​

Reis Son 8 haftayı saymazsak bu adama bu sene sende gitsin sezon sonu diyordun. Adam transfer performansı sergiledi resmen sen bunu görecek bir yapıya sahipsin. Buna rağmen hala gelsin demeni anlamıyorum.

Reis Son 8 haftayı saymazsak bu adama bu sene sende gitsin sezon sonu diyordun. Adam transfer performansı sergiledi resmen sen bunu görecek bir yapıya sahipsin. Buna rağmen hala gelsin demeni anlamıyorum.

ben ne zaman oyle bisey dedim reis mumkun degil, melo en sevdigim tobcu takimda.

son haftalarda daha iyi oynadigi dogrudur lakin totalde kotu oynadigi 3-5 mactan fazlasi yok

başkan hürriyete konuşmuş Melo tüccar bir futbolcu

Bizim için en zor konulardan biri Melo. Devre başında yatıyor, sonuna doğru iyi oynuyor.

MELO bizim için en zor konulardan bir tanesi. İki şart var. Önce hoca “istiyorum” demeli. İkincisi de uzun süre kontrat imzalayacaksa standart oynayacağından emin olmamız gerek. Melo tüccar oyuncu. Devre sonuna doğru çok iyi oynuyor. Devre başında yatıyor. İmtihan başlayana kadar yatan talebeler gibi. Siz 40 maçlık hesaplıyorsunuz, o 8 maç oynuyor. Demek ki 8 maç için 40 maçlık para ödüyorsunuz. Bu da mantıklı değil.

Öncesini sonrasini bilmem ama gecen sezon icin,Melo kadar yönetiminde sucu vardi bu durumda.Bu isler uzatmaya gelmiyor ya verip alacaksin yada vazgececeksin alternatifini bulacaksin.

Schweinsteiger Bayernin altyapisindan yetisme,son kontrat uzatmasinda bir kac hafta gitti gidecek diye konusuldu,imzadan sonra yuvamda kaldim buranin cocuguyum gibi laflar etti.Hoeness cikti paranin oldugu yerde duygusallik olmaz pazarlik yaparken yüksek ücreti talep ederken hic buranin cocuguyum demiyordu dedi.

Yani demek istedigim kendi yetistirdigin adamlar bile sadece aldigi paraya bakiyor,nekadar benimsemis olsakta elin Brezilyalisi bedava oyniyacak hali yok Bizde.

sen emret kanka. çok sağlam bağlantılarım var. iş görüşmelerine gide gele artık arkadaş oldum müdürlerle,ceo larla :lol:

işe almıyorlar ama muhabbetim oldu :lol:

Kanka elin değmişken bir de ashley young'u söyle. :asd:

ben ne zaman oyle bisey dedim reis mumkun degil, melo en sevdigim tobcu takimda.

son haftalarda daha iyi oynadigi dogrudur lakin totalde kotu oynadigi 3-5 mactan fazlasi yok

Çok net hatırlıyorum reis. ŞL maçından sonraydı. Sezon sonu gitsin dedin. Sanırım Braga maçıydı. (Sinir anında da söylemiş olabilirsin) :ka25:

mod varsa bişey diyecem...

arkadaş forumu 2 gündür avukatlar-savcıya şikayet edenler basmış. bu ne ya. geriye dönüp okuyorum..

tehdit içerikli konuşmanın manası ne burda? burası forum sonuçta. küfür-hakaret edilmiyor millete savcılık mavcılık diyerek tehdit etmeler ne?? modlar bi baksın bu tarz konuşan arkadaşlara.

bu forumda eğer ceza gerektirecek bişey varsa, şikayet et kısmı var ve gereken yapılıyor...

Şu ayarsızları bir raporlasana,gereğini yapsınlar Muratcim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Melo ile ilgili baskanin fikrini Trabzon maci sonrasi katildigi tv programinda dinledim. Spikerin son haftalarda cok iyi oynuyor demesine "siz de soyluyorsunuz son haftalarda iyi oynuyor diye, ben futbolcuda sureklilige bakarim" dedi kesti atti. Melo kalrisa tamamen hocanin istegi yuzunden kalir. Bende baskan gibi dusunuyorum. Melo cani izteyince oynayan bir topcu. Adam gecen sezon yedi icti gezdi tistimbil oldu sonra da form tutamadi. Sen eger profesyonel topcu isen tatilde bile fit durumda olacaksin. Melonun yerine inleri alsinlar. O bezirgan da nereye isterse gitsin.

dün 2 3 diyordun bugün 3 5

1 haftaya kalmaz ilk yarı boyunca kötü olduğunu hatırlayacaksın :o

724185_Galatasaray_SK.jpg

Dün gece Yaya Toure muhabbeti vardı, neymiş aslı astarı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt