Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Melo ile ilgili baskanin fikrini Trabzon maci sonrasi katildigi tv programinda dinledim. Spikerin son haftalarda cok iyi oynuyor demesine "siz de soyluyorsunuz son haftalarda iyi oynuyor diye, ben futbolcuda sureklilige bakarim" dedi kesti atti. Melo kalrisa tamamen hocanin istegi yuzunden kalir. Bende baskan gibi dusunuyorum. Melo cani izteyince oynayan bir topcu. Adam gecen sezon yedi icti gezdi tistimbil oldu sonra da form tutamadi. Sen eger profesyonel topcu isen tatilde bile fit durumda olacaksin. Melonun yerine inleri alsinlar. O bezirgan da nereye isterse gitsin.

:yenieek:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

HTSPOR ÖZEL HABER / Ferudun NİĞDELİOĞLU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.

Cevap: Transfer Nöbeti

eğer çift ön libero inler + selçuk olacaksa sıkıntı yaratmaz melo nun yokluğu ama şu anki sistem olan 4 1 3 2 devam edecekse o bölgeye inler yetersiz kalır. zaten hocanın ısrarla kanat istemesinden sistemin değişeceği belli

Aykut nereyeeeeeeee

La bunlar Alper'i de aldı.Bu istifa neyin nesi şimdi? :asd:

feridun nidelioğlu haberinin ayrıntıları Salı akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya geldi. Kocaman ve Yıldırım arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandığı ve Kocaman'ın "Artık yoruldum, bırakıyorum" dediği öğrenildi.

Sen kendi TD´ne güvenmeyip rakibinin istedigi futbolculara saldirirsan, o da dogal olarak istifa eder tabiki.

Insallah dogru degildir. Gerci Aykut´ta prensip diye birsey yok ya neyse. Aziz izin vermezse zor istifa eder.

Aykut geri dönsün diye yürüyüş düzenlemiyor muyuz? :lol: Bir toplantıya girdim felaket haberi gelmiş :lol:

bu sefer gidecek gibi..tuhh hic de iyi olmadi bu.. ne gzl egleniyorduk yahuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt