Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ok.gif
Tayfun FERGANA - 29.05.2013 12:09
bos.gif

Bu istifa normal değil...

inşallah hayırlısı olur ama kesinlikle normal değil.

antu.com

İstifa değil, Aziz ben kovdum diyor :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kaya c.oglu gecen tv de,unal aysali yakindan yaniyan hatta yillarca kapi komsusu ve aile dostu olan bir arkadasinin unal aysal fb yi iflas ettirebilecegini soylemisti. Cok zeki bir yonetici oldugunu ve fenevi hataya zorlayarak perisan bir hale sokabilecegini soylemis eleman. Sanirim baskan dugmeye basti :thumbup::);):D

verecek başkan bunlar ayarı

yıllarca beklemısız böyle bı başkanı adam çok zekı gerçekten

bütün adımları planlı

Aykut istifa etmiş ama dönecek inanıyorum bizi bırakmaz :sad007:

bence gercekten tesadüf.Denizli manyak mi Terimin 96-2000 zamaninda rakip ciksin ? bende cikmam

Diger takimlar yerdeydi ne gerek var ugrasmaya...sonra denzli iste bjk yi aldi Terim yoktu ortalikta, o bjk nin durumu da okadar iyi degildi. Sonucta ikisi de Kurtlar, bu ligi iyi biliyorlar.

gidip bu sene BJK de napsin, zaten yabanci hoca getirmek icin kovdular yalandan hasta masta dediler. Fenere de gitmek aptallik olur, serefli adam dir

Alperin transferi takastaki oyuncularin kabul etmemesinden dolayi yatmiş. Alper ortada kaldi.

terimle denizli konusunu acan arkadaslar...kuru kuru futbol takip ediyorsunuz...isin sosyolojik boyutuna bakıyorsunuz birde tek tek psikolojik olarak bakın bakalım.....terimde denizlide 25_30 senedir teknik direktorluk yapıolar..

biriniz desinki terim denizli hakında sunu dedi

yada

denizli terim hakkında buunu dedi

yada su macta karsılastılar TD olarak

sunu iyi bilin terim varken denizli gelmez denizli varken terim gelmez

alın size dag gibi referans iste son 20 25 seneyede tesaduf diyeniniz cıkmaz umarım

İBRAHİM SETEN@ibrahimseten 2m FB'li bi' yönetici: "Başkanla Aykut dün transfer konusunda tartışmış.. Aykut çekip gitmiş.. Henüz kulübe ulaşan istifa yok. Ama bekliyoruz!"

Transferle ilgile olabilir hersey.

Tabiki öyle. Denizli Fenerbahce icin en dogru isim ama insallah olmaz. O da Türkiye´yi ezbere biliyor.

Aziz Yildirim´in karanlik baglantilari ile beraber cok tehlikeli olabilirler. Ersun Yanal gelsin

Ben sanmiyorum Fenere gececek diye, hele su sike olaylardan sonra 0 Chance...

ancak ceza alirlar öyle gelir

Chedjou kesin mi? Sınavlarım var fazla takip edemiyorum durumları. Sanırım, açıklanmasını bekliyoruz.

burak yılmaz fioeriena ile anlaştım demeiş totomaç + habertürk e göre varmıdır doğrusu??

Chedjou transferi daha bitmedi mi ?

Biz bitti diye biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt