Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani geliyor mu şimdi

geliyor demedi ya. Galatasarayimiz cidi cekilde ilgilendigini söylemis herif. anlasiriz anlasmayiz bu zaman icinde belli olur herhalde. kolay olmuyor bu transferler. kulübü ile anlasacagiz sonra oyuncuyu ikna edecegiz.

Tsk ederim beyler.

Yabanci sinirlamasi rüyalarima girdi ciddi ciddi. Bu 2 oldu.

Bu kez de Emenike'yi kiralik almisiz ve yabanci sinirlamasi yüzünden tartisma cikmis Fatih Terim ve yönetim arasinda. Emenike alip Drogba'yi satiyordu baskan. Sacma sacma seyler ya. Offf bu sinirlama..

yabancı sınırısız olsa erman kim abi bizde ne işi var !!yabancı sınılı olduğunda aslında fena oyuncu değil olabilir !!yabancı sınırı kaldırılmalı

SÜPER LİG'DE YABANCI SAYISI AZALSIN MI AYNEN KALSIN MI?%

%20Planlandığı gibi azaltılsın, %80 Mevcut "Sınırsız imza ve 6+2" kuralı devam etsin

Hulk da kanat oynuyor santrafor da oynamiyor, oynayabiliyor orasi ayri, solda zaten Ocampos var sagda Hulk olur santrafor Falcao

ocampos vs nani... sence ?! kadroyu genis tutmakda da fayda var monaco gibi takim icin. monaco sahibi kizina dogum günü hediyesi olarak 150 milyon euroluk yunan adasi hediye etmis. nani cerezdir onun icin. Adam resmen Canli FM oynuyor ve nani ala bilyiorsa alayim bari diye düsünüyordur. Nani ama bu tür yapili camiaya gitmek istermi bekleyip görmek lazim. her oyuncu kendisini böyle kunlandirmak istemez diye düsünüyorum acikcasi.

sinir kalksin diye cevap veremiyoruz ama

SÜPER LİG'DE YABANCI SAYISI AZALSIN MI AYNEN KALSIN MI?

• Planlandığı gibi azaltılsın
  • Mevcut "Sınırsız imza ve 6+2" kuralı devam etsin

lan bu ntvspor nekadar hasiyetsiz bi kuruluş. şıklara bilerek yabancı sınırı kalksın seçeneğini koymamışlar dürzüler

Burak'i 15 milyon icin satarsak, aptalligin babasini yapmis oluruz.

ocampos vs nani... sence ?! kadroyu genis tutmakda da fayda var monaco gibi takim icin. monaco sahibi kizina dogum günü hediyesi olarak 150 milyon euroluk yunan adasi hediye etmis. nani cerezdir onun icin. Adam resmen Canli FM oynuyor ve nani ala bilyiorsa alayim bari diye düsünüyordur. Nani ama bu tür yapili camiaya gitmek istermi bekleyip görmek lazim. her oyuncu kendisini böyle kunlandirmak istemez diye düsünüyorum acikcasi.

adamlar kendi dedi biz PSG ve City gibi yeni takim kurmayacagiz gelecege yatirim ve 3-4 takviye ile yola devam edecegiz dedi, oyle yep yeni takim falan kurulmayacak, o yuzden Nani falan hikaye

sinir kalksin diye cevap veremiyoruz ama

SÜPER LİG'DE YABANCI SAYISI AZALSIN MI AYNEN KALSIN MI?

• Planlandığı gibi azaltılsın
  • Mevcut "Sınırsız imza ve 6+2" kuralı devam etsin

Önce şu saçma uygulamayı bir engelleyelim de ona da sıra gelir :)

yalnız bu çağlar birinci halen galatasaray futbol takımının sözleşmeli oyuncusu ya çıldıracağım :mad:

akhisar,tavşanlı linyit,boluspor,tepecikspor alsın artık biri şu adamı maçtan önce tribünde koltuk değnekleriyle bön bön sahaya bakan şampiyonluk kutlamalarımızda clublarda hoplayıp zıplayan adamın bizde işi ne?

adamlar kendi dedi biz PSG ve City gibi yeni takim kurmayacagiz gelecege yatirim ve 3-4 takviye ile yola devam edecegiz dedi, oyle yep yeni takim falan kurulmayacak, o yuzden Nani falan hikaye

carvaho da baya gelecege yatirimis :D vallah dogrudur. ben pek takip etmiyorum bu monacoda olanlari. böyle dediyse nani durumu bizim icin daha müspet durumuna gelir yine :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt