Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lan Nani beklerken erman kılıç diyorlar stopere gidip chedjou alınıyor sol bek cole gelmez inşallah yerli oyuncu lafı yok q7 diyorlar MELO yok daha eger böyle giderse işimiz yaş zaten kampa transfer yeişmez bu bir gelenek ama konuşulan isimler kötü:sad007:

Melo,Muslera,Selçuk bunlar takımın bel kemiği hepsi kalır umarım

lan Nani beklerken erman kılıç diyorlar stopere gidip chedjou alınıyor sol bek cole gelmez inşallah yerli oyuncu lafı yok q7 diyorlar MELO yok daha eger böyle giderse işimiz yaş zaten kampa transfer yeişmez bu bir gelenek ama konuşulan isimler kötü:sad007:

Zaten nani biraz hayal, olacağını pek zannetmiyorum. Şu melo ile inler'i alalım bana yeter.

UEFA dan veya Yargıtaydan mutlak ceza alması beklenen Febeşbağçe de İlk olarak;Hoca istifası gerçekleşti... ( Her ne kadar O ZAT ''Febeşten kimse istifa edemez , O nu ben kovdum .'' desede )

Ne de olsa batan gemiyi önce fareler terkedermiş..

Ne Erman'i ya. Engin'in ne sucu var, kalsin Engin iste Erman yerine.

su an ki yabanci kisitlamasiyla bizim hedefimiz avrupa falan olamaz kimse masal falan anlatmasin

tutup tutmayacagini bilmedigim inler icin milyon dolarlar sacmaktansa melo'yu transfer ederim baska da yabanci almam

hakan balta ile caglar'i sol bek oynatirim ikisi de lig sampiyonlugu icin yeterli

salak tff yabanci kisitlamasi ile türk futbolunu kalitesizlestiriyor bu da marka degerine olumsuz yansiyor

lakin tüpcü ve ekibinde beyin olmadigi icin bunu kavrayacak zekaya sahip degiller

sabiha Gökçen'de chek-in noktasında çalışan kuzenimin verdiği bilgiye göre arshavin'i kelli felli adamlar kırmızı bi Audi'ye bindirip hızla uzaklaşmışlar

onu bunu bırakında chedjou neden açıklanmadı resmi siteden?

Erman fln hikaye. Tek bir Erman var o da

erman-kuzu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt