- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erman kılıç geldi mi

AMRABAT’A 2 TALİP
Galatasaray’ın uzun uğraşlar sonucu Kayserispor’dan 8.6 milyon euroya transfer ettiği ancak gerek performansı gerek de yüksek maliyeti nedeniyle sürekli tartışılan Amrabat’a, Rusya’dan Zenit ve CSKA Moskova talip oldu. İki kulübün de Faslı futbolcu için 6 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.
böyle bi haber var... Hemen hemen hemen satsınlar![]()
Hangi mal 10 milyon euro verir onu da bilelim.
erman kılıç geldi mi
wederson denen şikeciyi istemez bu bünye. veysel sarida eksik kalsin canerin küfürünü telefonda kanallarda israrla ben ettim diyen ve sahada kazmanin biri olan adamda eksik kalsin:yenieek:
8.5 milyon euro verenlere mal mı demek istiyorsun kısaca, yoksa 1.5 milyon euro'yla mal kontenjanından yırtıyorlar mı?
ŞL'de oynadığı her maçta kalitesini belli etti, o maçları dünya izliyor. Ruslar kimlere ne paralar bayıldı Amrabat'ı istiyorlarsa 10 milyon euro'dan aşağısı kurtarmaz.
Vederson beraat etmemişmiydi ?
kac % olacakmis. zaten bi bu eksikdi. ligimiz resmen bitirme operasyonu yapiliyor gibime geliyor.
manu ile 7.5 milyona anlaşmışız diye haberler var![]()
bu bizim veli yigit durup dururken nyie inleri takibe alsin yahu. 100de100 ilgileniyoruz hata bu is bitti bile ola bilir. bir altinda chedjou yu takibe almis .
veli yigit kim oldugunu bilmeyenler GsTv spiker ve muhabiridir kendisi.
Belirli bir yüzde yok abi. Çok maaş alan futbolcudan çok, az maaş alan futbolcudan az vergi kesilecekmiş. Bu yabancı sınırının kaldırılmasına ön hazırlık olabilir bence.
Yok nerden cikardin? Amrabat'a 10 milyon verene mal diyorum.
Kaynak ?
![]()
manu ile 7.5 milyona anlaşmışız diye haberler var![]()