Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Atilla Turan solbekte iş yaparmı? en azından Baltadan iyimi?

Bizim kulüpler niye futbolcunun vergisini de ödüyorlar? Futbolcular kendisi ödesin. O ne güzel.

Gökhan inler + nani yada Q7 + carlinhos+chedjou + bir kac genc oyuncu.... transfer bu cekilde kapatiriz. hadi dagilin simdi beyler heycan meycan birakmadim artik :D

Şu Chedjou açıklansa da artık rahatlasak.

Stoper

Melo

Sol bek

10-15 güne netleşmeli. Üstü için zamanımız var.

Re: Transfer Nöbeti

Emin ol ki, Amrabat sadece bizim Kayserispor Mac'inda bize karsi Aslan kesildi diye Transfer edildi, cok garip ve sacma ama dogru

Albayrak amcasi cok seviyor onu 53 numara filan onun sayesinde o kadar para verilip alindi adam pinonun sol bacagi etmez biz gittik 9 verdik.1 sene sonra rizede bulur kendini

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

ya ortalik cididen cok sesiz. ya millet yemege cikdi cümlece yada firtinadan önce sesizlik modundayiz.

Akşam üstü lig radyo da Melo olmasa Sain Etienn de Josuha diye biri varmış.Ona teklif yapacakmışız diye konuştular.22 yaşında 1.90 küsür boyundaymış.İzleyeniniz var mı?

%35 vergi gelir ve oyuncular ödemeye başlarsa amrabat kalitesinin üzerinde yabancılar gelmez bu ülkeye

Diyorsunki daha fazla para için geliyor. O zaman gelmesin daha iyi. Tabiki benim düşüncem. Ben çalıştığım paranın belli miktarını devlete veriyorsam o da vermesi lazım.

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 28 dk

guilavoguinin melo yerine dusunuldugu dogruymus

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 49 dk

2 gun once dedigim gibi bugun nani icin resmiyete dokuluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt