Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Turkfutbol.com'daki Tulun , Kalpakçıoğlu ingiltere'de haberinden sonra duyumcular senaryo üretmeye başlamışlar.

Re: Transfer Nöbeti

Akşam üstü lig radyo da Melo olmasa Sain Etienn de Josuha diye biri varmış.Ona teklif yapacakmışız diye konuştular.22 yaşında 1.90 küsür boyundaymış.İzleyeniniz var mı?

Takimin ikinci kaptani milli takima cagirildi.4-5 gun önce takimdan 2014 dünya kupasi bitene kadar ayrilmayacagini soyledi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 28 dk

guilavoguinin melo yerine dusunuldugu dogruymus

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 49 dk

2 gun once dedigim gibi bugun nani icin resmiyete dokuluyor...

Hey yavrum hey suna bak ya. Biliyormus gibi konusuyor. Cikti haberleri, hemen 'he bende biliyorum' numarasini yapiyor.

Insanlarda inaniyor.

Sunu takip edenler bi sorsun, Mathieu iki gün önce gece imzaliyordu, neden sildi o twiti?

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Takimin ikinci kaptani milli takima cagirildi.4-5 gun önce takimdan 2014 dünya kupasi bitene kadar ayrilmayacagini soyledi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Melo gibi agresif değil,olursa o beklentiye girmeyin filan dediler.Bize Melo yada onun kadar kaliteli adam lazım.

ya Meloyu alın ya da oraya Türk birini alın !!!!

Yoksa takım çıkartamayacağız kontenjandan dolayı...

Kulüp o kadar para kazanıyor. Fazla göstersin ona göre versin parasını. Parası da yoksa almasın. Borça da sokmasınlar kulübü.

Ne alaka kardeş.. Para için gelecekse hiç gelmesin demişsin. Bende ona karsılık cevap verdim. Anlamadım son yorumundan bişey.

Kerim, Jem ve Hakan Çalhanoğlu'nu alır mıyız?

U-20 Dünya Kupası'ndan eleman alalım biz de. Hazır oyuncular buradayken, menajerler buradayken bağlayalım 1-2 adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt