Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Adini burda da paylasmistiniz da aklima gelmedi. Guilavogi diye bir tane genc libero varmis gundemde.

Nanide bitmis:D

Kaynak sinan :rolleyes:

Cevap: Transfer Nöbeti

---------------Burak/Drogba---------------

Burak/Drogba-----Sneijder------------Nani

-------------Selcuk--------İnler------------

LB---------Chedjou-------Semih------Eboue

------------------Muslera------------------

Yedekler :

Sinan Bolat , Hamit Altıntop, Erman Kılıç, Umut, Kazım / Emre Çolak, Gökhan Zan, Sabri

Bu Sinan Bolat'ı bir tek ben mi beğenmiyorum?

hakan ı son 2 maçda attığı goller yüzünden değil ,yaş grubundaki en potansiyelli 10 oyuncu içinde olduğu için alamayız. gelip burda çürümeyi tercihe etmeside hayal olur zaten.

Kerim ve Hakan'ı almalıyız.Hakan son maçta 2 gol atmış.

daha öncede yazdım tekrar yazayım

eğer seneye çift ön liberolu kanatlı sisteme geçilecekse inler+inan mis gibi olur , ama bu yılki gibi tek ön liberolu 4132 devam edecekse inler yetersiz kalır.

Bence kanatlı sisteme kesin geçmemiz lazım. Bu sezon ne 4-4-2 ne 4-1-3-2'de rakibe çok iyi baskı yapamadık ve rakip kapanırsa açamadık.

30895_ori_carlos_tevez.jpg

tevez nasil olur sadece 1 yıllık sözleşme var man city :D:ayatollah:

Monacoya gitcek diye biliyorum

kerim = overrated

gören de her maç kerimi 90 dk izliyor sanır. oyuncunun bir kumaşı vardır kerimde o kumaş yok.

kadroya genç oyuncu katılmasını isteyenler bknz-->

ibrahim yılmaz -ibb -santrafor

hakan calhanoglu'nun alman 3.lig'deki istatistikleri cok cok iyi

yalniz böyle adam alirsan yedekte oturtup, mac sonlarda 15-20 dk. oynatip alistirman lazim 1-2 sezon

sonraki sezon da yeni transfer etkisi yapip ilk 11 baslamali

---------------Burak/Drogba---------------

Burak/Drogba-----Sneijder------------Nani

-------------Selcuk--------İnler------------

LB---------Chedjou-------Semih------Eboue

------------------Muslera------------------

Yedekler :

Sinan Bolat , Hamit Altıntop, Erman Kılıç, Umut, Kazım / Emre Çolak, Gökhan Zan, Sabri

kadronda 6 yabancı var şu an LB mecbur Türk olacak

[h=2]Fenerbahçe'nin transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği eski futbolcusu Emmanuel Emenike için Güney Afrika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.[/h]

Güney Afrika'da yayın yapan Soccerladuma adlı web sitesinin haberine göre, Emenike ile Türkiye'den Fenerbahçe'nin yanı sıra ezeli rakibi Galatasaray'ın da yakın takipte olduğunu yazdı.

Emenike ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Errol Dicks, daha önce Cape Town forması giyen Emenike'nin Güney Afrika'ya dönmeyeceğini belirtirken "Türkiye'den Galatasaray, İngiltere'den de Liverpool ilgileniyor" sözlerini kullanması kafa karıştırdı.

Hakan Calhanoğlu'ndan çok şey bekliyor Hamburg.Zaten o da bu genç yaşında o potansiyeliyle Türkiye'ye gelmez.

beyler ben diyorum ki seneye de hakan balta / caglar birinci ile devam edelim sol bekte

veya eboue'den cok daha iyi bir bek alacaksin ve eboue yedek kalacak

SA ahali. Bugün transfer de önemli bir gelişme oldu mu ?

Etraf o kadar sesiz ki seçimlerden önce bırak transfer yapmayı transfer için girişim de bile bulunulmayacak gibi.

Ftw @FtwGS 3 dk

Suan Hasan Sas ve Necati yemek yiyorlarmis (via @kaan438)

Kudurdum duyumsuzluktan birini tam olarak bitirelim,siftahı yapalım artık.Çatlayacağım yoksa.Necati iyi bir başlangıç olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt