Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kadroya genç oyuncu katılmasını isteyenler bknz-->

ibrahim yılmaz -ibb -santrafor

bu sene darıca gençlerbirliğinde çok iyi oynadı. adam takımın gol yükünü çekti resmen ama playoff'ta kaybettik. bence yatırım yapılırsa ii olur. zaten çok pahalı olacağını düşünmüyorum

beyler ben diyorum ki seneye de hakan balta / caglar birinci ile devam edelim sol bekte

veya eboue'den cok daha iyi bir bek alacaksin ve eboue yedek kalacak

Çağlar'ı geç bikere. Ayrıca hangi sistem de ? 4-3-1-2 oynayacaksak bekler ofansif bek olmalı.Aksi takdir de merkez de sıkışıp kalan bir takım izleriz.Bence dos bölgesine yerli alınıcak.Orda da Gökhan İnler'den başka alternatif yok gibi?

orda ve daha önce ibb de oynadığı birkaç maçda izledim..milli takımdada en az 6-7 maçını izledim ..kesinlikle şu anda türkiyedeki en iyi santrafor potansiyeli. bizim berk ünsal dan en az 10 gömlek üstün.

bu sene darıca gençlerbirliğinde çok iyi oynadı. adam takımın gol yükünü çekti resmen ama playoff'ta kaybettik. bence yatırım yapılırsa ii olur. zaten çok pahalı olacağını düşünmüyorum

Re: Transfer Nöbeti

Anelka kasimpasa ile ciddi ciddi görüşüyormus.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Muslera zu Barcelona? 17 milyon euro kaynak goal

kerim süper ?

ben kerimi oyun mantalitesi açısından çok zayıf gördüm. yaşı da küçük diyecek olursanız arda onun yaşındayken 3 kişiyi çalımlayıp gol asist yapıyordu.

Yanlış...Oyun mantalitesi gayet iyi güclü değil zaten...Takımdaki kaleciyi sayma,Nuri'yi de sayma,Selçuk Kerim varken yoktu zaten...8 kişide verkaç vs. hızlı oyunu bir kere oynamamış,oyun zekası 0 isimler olunca Kerim zayıf kaldı....

Kerim'i koy Sneijder ile Drogbanın yanına gör hızlı oyunda neler yapabiliyor...

1 sezon baska bir kulübe kiralasak düzenli oynasa cok iyi olacak valla :)

sol beke de ziya erdal'i alalim.

veya sag beke sener'i koyup, eboue'yi sol beke yerlestirelim (kalitesiyle oynayabilir bence)

Çağlar bitmiş artık.Bize faydası dokunmaz.

Yerli sol bek ile devam , ancak hücum hattına Nani gibi bir yıldız alınırsa düşünülür ama muhtemelen uygulamaya geçmez. :asd:

GALATASARAY Nani için Manchester Unitedle Anlaştı . Sıra Şimdi Oyuncuda !

Daily Express

Son iki sezonda kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve iki şampiyonlukta da büyük paya sahip olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo konusunda Galatasaray geri adım atabilir.

Yıldız futbolcunun menajerinin sürekli zorluk çıkartması, Juventus'un bonservis konusunda esneklik göstermemesi, Melo'nun da 3+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon euro garanti para istemesi, Galatasaray'ı farklı arayışlara yönlendirdi.

Bu sezon Fransa'nın St.Ettien takımında forma giyen 22 yaşındaki Josuha Guilavogui'yi isteyen Fatih Terim'in bu talebi üzerine sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Ön libero mevkiinde oynayan ve zaman zaman hucüma dönük orta saha olarak da görev yapabilen 1.88 boyundaki Gine asıllı Fransız yıldız için girişimlere başlandı.

Bu transferi bitirmek için aceleci davranan Galatasaray'ın önündeki tek engel ise Manchester United. İngiliz kulübünün de kadrosuna katmak istediği iddia edilen Josuha, bu sezon St.Etienne formasıyla çıktığı 38 lig maçında 3 gol 2 asist ile oynadı. Genç yetenek milli takım tercihini de alt yaş gruplarında Fransa'dan yana kullandı.

BUGUN AMK'DEDE yazdı bu oyuncu
...Fransa'ya sadece Cedju için gitmemişler...

orda ve daha önce ibb de oynadığı birkaç maçda izledim..milli takımdada en az 6-7 maçını izledim ..kesinlikle şu anda türkiyedeki en iyi santrafor potansiyeli. bizim berk ünsal dan en az 10 gömlek üstün.

fiziği biraz eksik bence. alıp süperligde bi takıma kiralık versek kendini geliştirebilir. onun dışında santrafor özellikleri süper lig için bence yeterli. sercana falan 3m vereceğimize böyle 10 tane genç deneseydik kesin 1i tutmuş olurdu :D

meloyu ne çabuk unuttunuz melo bu takımın iskeleti 2 senedir şampiyon oluyoruz selçuk-melo orta sahasıyla bu ne ya inler gelecekse meloyla gelsin yoksa gelmesin

[video=youtube;3Yn3W_twi50]https://www.youtube.com/watch?v=3Yn3W_twi50[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt