Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;3Yn3W_twi50]https://www.youtube.com/watch?v=3Yn3W_twi50[/video]

Yaya Toure'nin gençliği gibi..

Ynt: Transfer Nöbeti

Son iki sezonda kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve iki şampiyonlukta da büyük paya sahip olan Brezilyalı yıldız Felipe Melo konusunda Galatasaray geri adım atabilir.

Yıldız futbolcunun menajerinin sürekli zorluk çıkartması, Juventus'un bonservis konusunda esneklik göstermemesi, Melo'nun da 3+1 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon euro garanti para istemesi, Galatasaray'ı farklı arayışlara yönlendirdi.

Bu sezon Fransa'nın St.Ettien takımında forma giyen 22 yaşındaki Josuha Guilavogui'yi isteyen Fatih Terim'in bu talebi üzerine sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Ön libero mevkiinde oynayan ve zaman zaman hucüma dönük orta saha olarak da görev yapabilen 1.88 boyundaki Gine asıllı Fransız yıldız için girişimlere başlandı.

Bu transferi bitirmek için aceleci davranan Galatasaray'ın önündeki tek engel ise Manchester United. İngiliz kulübünün de kadrosuna katmak istediği iddia edilen Josuha, bu sezon St.Etienne formasıyla çıktığı 38 lig maçında 3 gol 2 asist ile oynadı. Genç yetenek milli takım tercihini de alt yaş gruplarında Fransa'dan yana kullandı.

BUGUN AMK'DEDE yazdı bu oyuncu
...Fransa'ya sadece Cedju için gitmemişler...

Sinan gokayca da bahsetmis tweet de. Ve nani tamammis

fiziğini bu yıl geliştridi şu an için iyi durumda bana göre , tabiki geliştirmesi kendi adına iyi olur..eğer ibb satmak isterse büyük takımlar arasında savaş çıkar valla..özellikle önder özen sonrası beşiktaş kesin ister diye düşünüyorum.

fiziği biraz eksik bence. alıp süperligde bi takıma kiralık versek kendini geliştirebilir. onun dışında santrafor özellikleri süper lig için bence yeterli. sercana falan 3m vereceğimize böyle 10 tane genç deneseydik kesin 1i tutmuş olurdu :D

you need to come when you want drink coffe cay with me :D

Joshua müthiş potansiyel transfer etme şansımız varsa onu tercih ederim açıkçası.Takımın biraz gençleşmesi ve geleceği de düşünmesi gerekiyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

Jashua oynamasada sikinti cikmaz. Rotasyonu rahat olur. Ama isin icinde manu varsa sikinti

bugün les ottomansta çalışan ve bizim mahallede oturan fenerbahçeli bir garson arkadaşla konuştum , mehmet cansun fatih terim ve ünal aysal dün akşam gayet samimi bir şekilde muhabbet etmişler saatlerce,garsonlardan biri fatih terime "hocam naniyi alalım" demiş hoca da "paran varsa git sen al gel" demiş gülerek, sanırım para yok :sad007:

Karşıyakalı ezikler bizim otobüse saldırmıslar sanırım

bugün les ottomansta çalışan ve bizim mahallede oturan fenerbahçeli bir garson arkadaşla konuştum , mehmet cansun fatih terim ve ünal aysal dün akşam gayet samimi bir şekilde muhabbet etmişler saatlerce,garsonlardan biri fatih terime "hocam naniyi alalım" demiş hoca da "paran varsa git sen al gel" demiş gülerek, sanırım para yok :sad007:

çok komik masal

barca 17 milyona gitsin 2.ligden alsın kaleci ..30 dan aşağısı kesmez muslera için

fiziğini bu yıl geliştridi şu an için iyi durumda bana göre , tabiki geliştirmesi kendi adına iyi olur..eğer ibb satmak isterse büyük takımlar arasında savaş çıkar valla..özellikle önder özen sonrası beşiktaş kesin ister diye düşünüyorum.

biz zaten süperlig de patlama yapmadan almıoz. beşiktaşa giderse ordan sonra bize gelmesi zor. bi de büyük takımlar şu an farkında diil diye düşünüyorum. sonuçta 3.ligde oynadı bu sezon. bizimkiler oraları takip etmiyo pek. bi anadolu takımı falan alır bence. şenerde olduğu gibi. ordan sonra fb-gs kapışır diye düşünüyorum. ama önder özen beşiktaşa alır büyük ihtimal.

.......................Drogba..........Burak............

.......................(Necati)..........(Umut)............

(Frei)...................................................(Aydın)

...............................Sneijder....................

................................(Yekta)......................

.................Selçuk....................Hamit.....

..............................................
(Emre).....

.................................İnler.........................

...............................(Taylan)......................

Carlinhos ......Chedjou.........Semih........Eboue

(Hakan).........(Aykut D.).......(Gökhan)......(Sabri)

.............................Muslera........................

...........................(Ufuk-Eray)..........................

Hoca'nın kadrosu aşağı yukarı böyledir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt