Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla kim ne derse desin erman 10 numara yedek olur dünya yıldızları geliyorda napıyor ki hepsini gördük

Yedeklere adam topluyorsak Gencler'den Hursut'u alalim. 2'ye biter bu is. Istatistikleri fena degil.

Evet evet Hursut alinsin.

Hakan kardeş etrafı germe,herkesin görüşü vardır eyvallah da b*kunu çıkarmaya gerek yok.Biribirimizi üzmekten başka birşey yapmış olmuyoruz.

yedekte iş yapar Erman ama 11'e yazmak neyin kafasıdır? aynı kafa vederson'u sol beke koyuyordu geçen :lol:

Necati , Erman yedek kulübesinde faydalı olur.. Aydın'dan Emre'den çok çok daha fazla katkı verirler

Görüceksiniz solbek oynayacak Erman. Hiçte sırıtmaz orda pire gibi oynar orda. hadi iyi geceler

rotasyon icin erman iyidir, belliki sol kanata gidecek olanlar var , adamin gol ve asist ortalamasi gayet güzel oynadi takima göre, yabanci biri gelmis olsaydi böyle rakamlara herkes begenirdi heralde, sonuc olarak bonservisi olmayan iyi bir yedek oyuncusu aliyoruz amrabatdan katkisi daha cok olur

Erman Kılıç Süper Lig karşılaşmalarında katkı sağlar ancak. Ki Erman olmasa da zaten biz bu ligi rahat rahat götürebilecek kapasitede bir takımız. Bize Şampiyonlar Liginde katkı sağlayacak oyuncular gerek. Yerli oyuncu alınacaksa yine bu tür oyuncular alınmalı. Süper Lig seviyesinde oyunculara gerek olmadığını düşünüyorum.

Sırf Erman Sivas'dan geliyor diye böyle konuşuyorsunuz.Adam Almanya 2. ligde falan oynayıp bu istatistikleri yapsaydı çoğunuz iyi transfer derdi.Şu önyargılarınızdan bir kurtulun aga.Yaş maş falanda hikaye.Adam sonuçta rotasyon için alınıyor.Yılda 40-50 maç yapmıcak.Ki daha 30 yaşında.Öyle bir konuşuyorsunuz ki 35 sanar bilmeyen birisi.

Erman gelirse, frikikleri o atar, cok net. iyi frikici.

drogba-kac-yasinda-0032.jpg

"öyle mi ha ha ha"

Hurşut'un bonservisi elinde değil ve ben "şahsen" Erman kadar katkı verebileceğini düşünmüyorum.Ermanın istatiskleri gayet iyi.

Fazla fark yok istatistiklerde. Ayrica dedigim gibi bu mantikla ilerliyorsak, yani 'nasil olsa yedek', gidip Hursut'u alalim. Ciddiyim.

Ben ikisinden birsey beklemem, ama nasil olsa yedek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt