Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

necati geçen sene devre arasında geldi sür parasına hemde 30 yaşıdnaydı ne oldu ? takım yaşlandı diye şampiyonluk mu vermediler? bu adamda 30 yaşında ve kumaşıda necati kadar iyi. kişiligide çok temiz. millet fetişliginden başka şeyler peşinde. neyse zamanı gelir susmanın.

Beyler erman iyi hoş tamam da bize ekstra ne katkı sağlayacak. ben şahsen gelsin istemiyorum alt yapıdan biri olsa daha iyi. ha gelecekse de hoşgeldin der bağrımıza basarız..

Veysel Giley ‏@VeyselGiley 52s

Sevgili Galatasaraylılar merhaba...

hayliri olsun,nani geldi.

Yedek oturcak bir oyuncuyu niye bu kadar sorun yaptınıgınızı anlamadım hele tipiyle dalga geçenler var yazık

Tipiyle dalga geçen varsa babasına baksın onunla dalga geçsin. Hayvanlık yapmanın alemi yok. Klasik anadolu insanı işte nolmuş tipine. Ayrıca böyle futbolcular kadro derinliği için lazım.

Önyargılı değilim. Fazlasıyla tanıyorum Ermanı. İlaveten geçmiş tecrübelerim gereksiz bir transfer olduğunu söylüyor. Bize direk 11 e girecek bir yerli lazım. Ama bu Erman değil

Bonservis mu verdik yillik en fazla kac alabilir ki?

Ne bekliosnuz ki emreden aydindan kat kat iyi oynar

Nani gelsin,Chedjou gelsin,yabancı sol bek gelsin,Melo'yu alalım,Muslera gitmesin,Hamit oynamasın Eboue oynasın.Sneijder,Drogba zaten kesilmez.Eee ligde kim oynayacak Çolak'ı Aydın'ı mı istiyorsunuz kanatta? Yoksa şu kutlamada kupadan uzak kalan Engin'i mi oynatalım cevap verin.

Nani nöbetinde erman bombası :)

Tam bomba oldu arkadaş :ayatollah:

millet iyi aksamlar

saat 5 den beri noldu biri ozetlesin please/////

Mesajları okuyordum biran Tevez'i aldık sandım, Erman'mış :o

2012-2013 sezonunda manuel fernandes ile birlikte asist krallığında 2. olan oyuncu. bir şans hak ediyor.

Yalnız millet nasıl da açmış transfer haberine :D Erman Kılıç bile buraları hareketlendirmeye yettiğine göre Nani ve Gökhan İnler gelse forum kitlenir muhtemelen :D

drogba-kac-yasinda-0032.jpg

"öyle mi ha ha ha"

Hiç bir şey beğenmiyorsunuz cidden bir de anlamadığım şey zaten ligi götürecek kadromuz var cl için transfer yapalım düşüncesi renktaşlar Bayern clyi aldı o zaman o da mı transfer yapmasın zaten ligi ve cl yi alacak kadroları vardı önemli olan sürekli gelişmek rakipler transfer yapıyor önümüzde saçma bir yabancı sınırı diye problem var bu yüzden alabileceğimiz belirli bir seviye üstü yerliler gerçekten bize çok şey katar.

Ben bu transferin ilk 11 olarak yapıldığını düşünmüyorum uzun maratonda 15 20 maç oynayıp katkı verirse çok iyi olur bizim adımıza veya sol bek olarak bütün sezon oraya monte edebilir hoca.

Eğer arda veya gökhan gelirse onlar ilk 11 oyuncusu olarak alını ama sadece 11 oyuncuyla ligi götüremeyeceğimiz ortada bu yüzden tüm kadrodan maksimum düzeyde yararlanmalıyız.

Beyler erman iyi hoş tamam da bize ekstra ne katkı sağlayacak. ben şahsen gelsin istemiyorum alt yapıdan biri olsa daha iyi. ha gelecekse de hoşgeldin der bağrımıza basarız..

Abi bize ekstra katkı sağlasın "11 de oynasın" diye değil rotasyon açısından alınmıştır.ZTK,bazı oyuncuların dinlenmesi gereken maçlarda veyahut son dakikalarda belki de iyi bir grafik yakalar bizde sıkıştığımız zamanlarda bile girebilir bu oyuncu.Yani anlamıyorum bu oyuncu daha sahaya çıkıp kendini göstermedi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt