Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman Kılıç iyi futbolcudur istikrarlıdır çizgisini hiç bozmamıştır 2 sene önceki Engin Baytar etkisi yapar. Birde seri adam mıymıntı futbol oynamıyor en beğendiğim özelliğidir bu.

Ayrica gercek mevkisi Forvet Arkasi. Sneijder ile bi rekabet'e girerse iyi olur.

Sneijderin performansi artar, cünkü geride onun yerine oynamak istiyen, isiran oyuncu olacak.

Heyyt yavrum bea süpermenimiz geliyor...

Not: rakamı soracaklara şimdiden belirtim ilk senesinde vaat ettiği gol ve asist sayısı...

nlwn8.jpg

ya teşbihte hata olmaz ama gurbetçilerimizin dinamikleri fazla uçmş başka şeyler peşindeler. anlamak zor degil ama tuhaf cidden çok itici ve insanın canını sıkıyori.

Ynt: Transfer Nöbeti

Ermani alacagima bi sene mertan furkan berk okan gibi genclere sana veririm.

Erman'nın istatistiklerine baktım bu Erman değil bildiğin Sasa İliç

SAVAS CORLU ‏@savascorlu 1m

Aysal'dan İki isim gelebilir derken transferde yeni bir cilek benzetmesi gibi bir seyi kasettim.

ermani'n gelisyila antu'a 1 ay malzeme cikti adamlar ile cok gulduk dalga gectik eglendik simdi sira onlarda son zamanlarinda baslarina gelmeyen kalmadi hakketiler bizim yonetimide buyuk savaba girdi

ermani'n gelisyila antu'a 1 ay malzeme cikti adamlar ile cok gulduk dalga gectik eglendik simdi sira onlarda son zamanlarinda baslarina gelmeyen kalmadi hakketiler bizim yonetimide buyuk savaba girdi

ya ne boş bir yorumdur bu allah aşkına ya. onların cahil yorumlarına eş deger bir insan anca alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt