Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ermankilic4.jpg

Ribery kadar çirkin

hursut-meric-58147_501.jpg

Robben kadar kelll...

Bu ikisini aldıkmı türkish bayern oluruk yeminlah:asd:

Ermanı almadık ki, kendi geldi. Almaya kalksan en az 3-4 isterlerdi. Seneye yedekte yabancı olmayacağına göre girdimi en azından bir farklılık yaratabilecek bir oyuncu lazım.

Bu arada anadolu takımlarından artık ucuza oyuncu alma devri bitti. Hele bu Galatasaray ise hiç şans yok. o yüzden bu transfer olmuşsa en azından bonservis ödemedik ben ona bakarım.

Ulan sakin olun ermanı direk 11e almıyoruz zaten dursun kulübede zararı ne size bonservissiz ligde 3 yıldır istikrarlı takımına katkı yapan oyuncu

Hersene alakasız birinin ismi çıkıyor.Hürriyet vs.

Sizde erman'a taktınız he, gelsin işte iyi yedek olur. Sanki yedek kulübesi çok zengin, her taraf yerli oyuncu kaynıyo da.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben seninle ayni fikirde olmak zorunda miyim birader.herkese ayni seyi yapiyorsun.herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil.sana mi soralim kimi begenelim diye.istemiyorum ermani senin zoruna giden ne?milleti gerdigin yeter arkadas

he germeyimde sen kankalarınla kafana göre geyik yap.

begenmek var begenmek var. git bak geriye

Ermana karşı bu ön yargının sebebi adamın dış görünüşünden mi kaynaklanıyor.Şöyle dövmeli sarışın bir topçu olsa eminim çoğu kişi sevinirdi.Kadrondaki her adam 10 üzerinde 8 lik 9 luık olmaz olsa Bayern,Barça olursun.Takımda sol ayaklı oyuncu kıtlığı varken ve skorer alternatif kıtlığı varken rotasyon için güzel hamledir Erman.Aynısı 2 sene önce Enginede yapılmıştı.

Fenerin rakiplere bak, bunlar bu senede elenir bütün para bize kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt