Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

unutnmu galiba ben yerlestriyim :trollface:

yo düşüncem böyle ilk 11 oynar demiyorm ama töre de oynamazdı bence öyle iyi futbolcu filan da değil yurtdışı çıkışlı olduğu için yanılsama var kerim frei ayrı onun kumaşı oyun görüşü gayet iyi ama töre nin tek olayı kafayı eğip yaradana sığınıp koşmak.

Herkes erman transferi bitmiş gibi konuşuyor da ben alacağımızı düşünmüyorum ermanı.

ayrıca kuyruk acılarını sanal yönden tatmin etmeler felen cidden burda sadece sevimli, gözüküyor ve hayatımdan görüldügü üzere 30 saniye falan alıyor

Kardeşim seviyeden bahsediyorsun, samimiyetinin olmadığı tanımadığın adamlara her cevap mesajının sonunda seviyesiz cümleler kuruyorsun.

karşılık veririm umrumda olmaz.

Bayern'in sene başında Pizarro'yu alma sebebiyle bizim Erman'ı alma sebebimiz birbirine benziyor.Kaç kulvarda gideceğiz alternatif lazım üstüne bir de sınır var.Bu arada o kadar kavga ettik şimdi ilgimiz yok haberleri çıkıyor.

Daha 2-3 hafta önce burada Arjantin Ligi'nde oynayan Scocco adlı 27-28 yaşında bir adamla ilgili asparagas haberler yayılmıştı, bir anda millet adamı burada Maradona yapmıştı..Vay efendim müthiş istatistiği varmış, tekniğiyle Türkiye Ligi'nin tozunu atarmış vs. vs.. allamanın pullamanın biri bin paraydı..

Erman Kılıç'ın suçu Arjantin'li olmaması sanırım.

bari Silvie Meis transfer olsun da oyuncular daha iyi motive olur, vizyon oyle olur Erman la degil

:trollface::trollface::trollface:

Herkes erman transferi bitmiş gibi konuşuyor da ben alacağımızı düşünmüyorum ermanı.

Zaten biz almıyoruz kendi geliyormuş bonservisi yokmuş

Komutan Logar bir cisim geliyor

nlwn8.jpg

günlerdir erman kılıç için nöbet tutuyormuşuz vay arkadaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt