Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam temennisini söyledi biraz es geçsen takma bu kadar, neyse sen şunu söyle Melo yu alırsak solbeke kim olur?

fark yapmaz gene yabancı olur maçtan maça degişmeli şeyler yaparlar dicem ama terim onu pek yapmıyorum artık sakatlık vs olana kadar bir sistemi oturtur terim aynı adamları izleriz. sol beke alıncak türk yok.

Sakin kardes. Ben senin ne yazdigini da bilmiyorum zaten. Konuyu da isitmak istemedim. Sadece sizin de isteginizi yerine getirmek amacli yazdim. Katilin konusalim.

Abicim gerçekten amacım ortamı germek değil. yani gözüm açılmıyor bir duyum olur içimiz rahat uyuruz diye biraz bekliyorum ayrıca espriler takılmalar falan iyi oluyor gerginliği alıyor bugün biraz uzadı gibime geldi hepsi bu. sorun yok renktaş :yenieek:

Arkadaşlar Sercan Yıldırım Burak 'ın yaptığı çıkışı yapamaz mı sizce..Burak'ta Sercan'ın yaşında aynı dönemlerden geçti sonuçta olabilir mi

bazı insanların hisleri kuvvetlidir benim de öyle

yönetimden tanıdığım felan yok ileri derecede müthiş bir zekam var ve bildiklerim beni arda ile inler sonucuna götürüyor.

Eboue yi feda edelim diyorum bir yanadanda adam tren gibi maşallah diyorum, yok abi hiç birini feda edemem :o

Arkadaşlar Sercan Yıldırım Burak 'ın yaptığı çıkışı yapamaz mı sizce..Burak'ta Sercan'ın yaşında aynı dönemlerden geçti sonuçta olabilir mi

adam daha topa vuramiyor bi cacik olmaz ondan malesef

sercan kendini futbola vermiyor

burak çok çalıştı da o noktaya geldi sercandan hiç ümidim yok genç yaşta kazandığı parayla ihya oldum diyor kariyer adına zerre kadar bir çabası olduğunu düşünmüyorum

Abicim gerçekten amacım ortamı germek değil. yani gözüm açılmıyor bir duyum olur içimiz rahat uyuruz diye biraz bekliyorum ayrıca espriler takılmalar falan iyi oluyor gerginliği alıyor bugün biraz uzadı gibime geldi hepsi bu. sorun yok renktaş :yenieek:

Haklisin ama burda nöbet konusu olanlardan sadece futbol sohbet'i beklemekte dogru olmaz. Ara sira oluyor iste böyle tartismalar/sakalasmalar. Bir kac gü önce de bilerek organize edilmis bir saka yapildi forum da ve bundan site yöneticilerinde haberi vardi. Tabi bazilari kabul etmez bazilari eder. Ama bence olmasi gerek de bu. Ortada birsey yokken ister istemez oluyor bu tip muhabbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt