Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bizim isimiz cok ZOR, bizim yabancilar cok iyi, yillardir boyle iyi yabancilarimiz olmamisti, hic birini gondermem vallah, sadece Elmander gidebilir, iyi bir solbek alinirsa da Riera, gerisini Real Madrid e bile degismem

Alakasız olacak ama şu an en fazla katılım bu konuda var mümkünse bir de TARAFTAR transfer edelim. Sebebi de Arda meselesi;

kendi değerimize sahip çıkamadık üstüne şımarık dedik, sevgilisine kadar dil uzattık bi sürü şeyler söylendi. oynamadığı maçların sorumlusu seçildi hiç bir kötü şey yapmamasına rağmen (bana göre ) hep üzerine gidildi, a. madrid e transfer oldu arkasından atıldı tutuldu o konuştu yanlış anlaşıldı büyütüldü özellikle ve o zmaanlar bir çok taraftar(!) bir daha bu kulübe ayak basmasın bu adam dedi.

şimdilerde haberler arda bizi sevenleri üzmeyelim demiş vs fikirler hemen değişmiş. değişsin bence olumlu ama şu var ortada sürekli bir tutarsızlık 1 günde kral yapıp 1 günde rezil ediyoruz.

ve en önemlisi biz sahip çıkmıyoruz kim olursa olsun.

Haklisin ama burda nöbet konusu olanlardan sadece futbol sohbet'i beklemekte dogru olmaz. Ara sira oluyor iste böyle tartismalar/sakalasmalar. Bir kac gü önce de bilerek organize edilmis bir saka yapildi forum da ve bundan site yöneticilerinde haberi vardi. Tabi bazilari kabul etmez bazilari eder. Ama bence olmasi gerek de bu. Ortada birsey yokken ister istemez oluyor bu tip muhabbet.

bizimde hakkımız eğlenmek

zaten duyum olsa kım kımseyı görmez ,yenı arakadaslar bunu yasayacak ve görecek

ne nobettı devre arasındaki nöbet

sabah aksam sneıjder sneıjder duyumları havada ucusuyordu

nluds.jpg

bu sınırlama yüzünden nani gelse bile tam anlamıyla sevinemicem

Alakasız olacak ama şu an en fazla katılım bu konuda var mümkünse bir de TARAFTAR transfer edelim. Sebebi de Arda meselesi;

kendi değerimize sahip çıkamadık üstüne şımarık dedik, sevgilisine kadar dil uzattık bi sürü şeyler söylendi. oynamadığı maçların sorumlusu seçildi hiç bir kötü şey yapmamasına rağmen (bana göre ) hep üzerine gidildi, a. madrid e transfer oldu arkasından atıldı tutuldu o konuştu yanlış anlaşıldı büyütüldü özellikle ve o zmaanlar bir çok taraftar(!) bir daha bu kulübe ayak basmasın bu adam dedi.

şimdilerde haberler arda bizi sevenleri üzmeyelim demiş vs fikirler hemen değişmiş. değişsin bence olumlu ama şu var ortada sürekli bir tutarsızlık 1 günde kral yapıp 1 günde rezil ediyoruz.

ve en önemlisi biz sahip çıkmıyoruz kim olursa olsun.

ardayı bu forma altında gördüğüm her zaman protesto edecegım

bızı satan adamdır kendısı

söz vermek bızde herseyden beterdir

ardada durum ne bılmıyorum

Arkadaşlar Sercan Yıldırım Burak 'ın yaptığı çıkışı yapamaz mı sizce..Burak'ta Sercan'ın yaşında aynı dönemlerden geçti sonuçta olabilir mi

Sercan Burak gibi çalışırsa Burak'tan bile daha iyi seviyeye gelir :) İleri gideceğine geriye gidiyor.Özünde çok yetenekli birisi ama yazık ediyor kendine.İleride keşke der çok pişman olur ama işte.Yoksa hakikaten çok yetenekli adam.İlk çıktığı zamanlarda falan çok beğenirdim,adam resmen ihanet ediyor Allah vergisi yeteneğine :)

Neyse ben kaçar uykum geldiği için ha iki laf etti kaçtı demeyin :) inşallah yarın güzel haberlerle burda coşarız yarın olmadı öbür gün olmadı öbür gün işte temmuza kadar yolu var :) eğer yanlış anlaşılıp birilerinin kalbini de kırdıysam özür diliyorum.... İyi nöbetler iyi geceler...

engin sen zaten salman degilmisin :cool:

ardayı bu forma altında gördüğüm her zaman protesto edecegım

bızı satan adamdır kendısı

söz vermek bızde herseyden beterdir

ardada durum ne bılmıyorum

mesela onur sen hangi sözden bahsediyorsun kim kime söz vermiş de tutmamış ben bilmiyorum mesela yanlarında değildim olayı içindekilerde öyle bir şeyden bahsetmedi biz kendi kendimze hain ilan ediyoruz. staddayım o gün 23 yaşında bir gencin sevgilisine kendi taraftarı küfür ederken o gün tam bir hayal kırıklığıydı. kendini arda nın yerine koy bir dk durmazsın bu memlekette.

Eboue yi feda edelim diyorum bir yanadanda adam tren gibi maşallah diyorum, yok abi hiç birini feda edemem :o

Feda fln olmaz abi ya. Adres ve kapi belli. TFF binasi. Göz göre göre bu tiyatro'yu izleyecegiz'mi?

Fenerbahce

Bir kac yil önce Aziz Yildirim bu sinirlamanin kalkmasindan yanaydi. Avrupa'da haksiz rekabet oldugunu dile getiriyordu. Peki ne degisti?

3 temmuz süreci patladi ve Fenerbahce ister istemez prestij konusunda baya bi geriledi. Tabi bu bizim isimize geldi ve biz Fenerle olan aradaki farki son iki senede baya bi actik. Belki rekabet olarak degil ama prestij konusunda mesela uluslarasi baya bi fark oldu. Ve böyle de devam ederse, hem ekonomi hem prestij konusunda aramizda ciddi mesafeler olusur. Bunu Fenerbahce de biliyor. Cünkü gittikce bu sekilde yabanci oyuncularin Türkiye'de ilk tercihi Galatasaray olur.

Yani bu yükselisi ve dünya futboluna entegrasyonu engellemek icin ne yapabilir Fenerbahce?

Kendi ülkesinde yerli futbolculara yönelerek ve yabanci sinirlamasini destekleyerek bizim yolumuza tas koyabilir tabi ki. Alper Potuk transferi de bu yüzden okta transfer oldu.

Ve bizim hedefimiz CL oldugu icin, tabi ki kaliteli yabanci oyuncular almak isteyecegiz. Ama Fenerbahce'nin uyguladigi bu taktikle bu kolay gözükmeyecek ve lig'deki sanslar esit olacak.

Besiktas

Yabanci sinirlamasi adeta firsat BJK icin. Kaliteli yabanci alacak paralari yok, bunu herkes biliyor, hele yillik ücreti hic olmaz. Yani uzun lafin kisasi. Besiktas'ta bu sinirlamayi destekleyecek ki, aradaki farklar acilmasin. Yoksa bu gidisle biz kalite oyunculari alarak Besiktas bizim yanimizda adeta bir anadolü kulübüne döner. Biz sürekli lig'de rahat ederiz ve böylece ekonomi konusunda da fark atariz bu sefer.

Anadolü kulüpleri

Hic uzatmaya gerek yok. Yabanci sinirlamasi = gelir kaynagi. Yani bunlar da destekleyecek.

Bu sistemin altinda kalan kim? Galatasaray. Dünya futboluna uyum saglamisken bu sistem herseyi alt üst edecek iste. Acilen birseyler yapilmali yoksa Ünal Aysal'in son 2 sene de yaptiklarinin hic bir anlami kalmaz.

ya forum baya yorgun bende nedense. cok gec günceleniyor. tavladada yenildik zaten ...

Feda fln olmaz abi ya. Adres ve kapi belli. TFF binasi. Göz göre göre bu tiyatro'yu izleyecegiz'mi?

Fenerbahce

Bir kac yil önce Aziz Yildirim bu sinirlamanin kalkmasindan yanaydi. Avrupa'da haksiz rekabet oldugunu dile getiriyordu. Peki ne degisti?

3 temmuz süreci patladi ve Fenerbahce ister istemez prestij konusunda baya bi geriledi. Tabi bu bizim isimize geldi ve biz Fenerle olan aradaki farki son iki senede baya bi actik. Belki rekabet olarak degil ama prestij konusunda mesela uluslarasi baya bi fark oldu. Ve böyle de devam ederse, hem ekonomi hem prestij konusunda aramizda ciddi mesafeler olusur. Bunu Fenerbahce de biliyor. Cünkü gittikce bu sekilde yabanci oyuncularin Türkiye'de ilk tercihi Galatasaray olur.

Yani bu yükselisi ve dünya futboluna entegrasyonu engellemek icin ne yapabilir Fenerbahce?

Kendi ülkesinde yerli futbolculara yönelerek ve yabanci sinirlamasini destekleyerek bizim yolumuza tas koyabilir tabi ki. Alper Potuk transferi de bu yüzden okta transfer oldu.

Ve bizim hedefimiz CL oldugu icin, tabi ki kaliteli yabanci oyuncular almak isteyecegiz. Ama Fenerbahce'nin uyguladigi bu taktikle bu kolay gözükmeyecek ve lig'deki sanslar esit olacak.

Besiktas

Yabanci sinirlamasi adeta firsat BJK icin. Kaliteli yabanci alacak paralari yok, bunu herkes biliyor, hele yillik ücreti hic olmaz. Yani uzun lafin kisasi. Besiktas'ta bu sinirlamayi destekleyecek ki, aradaki farklar acilmasin. Yoksa bu gidisle biz kalite oyunculari alarak Besiktas bizim yanimizda adeta bir anadolü kulübüne döner.

Anadolü kulüpleri

Hic uzatmaya gerek yok. Yabanci sinirlamasi = gelir kaynagi. Yani bunlar da destekleyecek.

Bu sistemin altinda kalan kim? Galatasaray. Dünya futboluna uyum saglamisken bu sistem herseyi alt üst edecek iste. Acilen birseyler yapilmali yoksa Ünal Aysal'in son 2 sene de yaptiklarinin hic bir anlami kalmaz.

İmza

Cenk Tosun Turkiye ligindeki en kazma forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt