Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ama zıplıyorsun bıraz once o ne olacak

vallah ne dedigini anladiysam Arap olayim hemde rütbeli tarzindan mümkünse . engine elestirimin arkasindayim ben onu demek istiyorsan. noktasina virgülüne dokunmadan hemde. neyse konuyu acmamiza gerek yok bidaha. super mod kardesimiz uyarmis zaten herhalde burda bu konuda.

kerim frei

gokhan inler

arda turan

gokhan tore

cenk tosun

umut bulut

jem paul

tolgay arslan

artik kimi aliyorsok sunlardan olsun bari

mesela onur sen hangi sözden bahsediyorsun kim kime söz vermiş de tutmamış ben bilmiyorum mesela yanlarında değildim olayı içindekilerde öyle bir şeyden bahsetmedi biz kendi kendimze hain ilan ediyoruz. staddayım o gün 23 yaşında bir gencin sevgilisine kendi taraftarı küfür ederken o gün tam bir hayal kırıklığıydı. kendini arda nın yerine koy bir dk durmazsın bu memlekette.

futbolcu olupta küfür yemeyen bı adam göster

ben samed aybabanın oyunculara düzmdüz gittıgını kulaklarımla duydum(yasanmıs ornek)

arada efendı hıc unutmuyorum sezon baslamsına 2 gun kala kalıyorum i,burdayım dedı hemde ligtv vermıstı ropartajı

2 gun sonra antalyadakı kufurlerı bahane edıp kaçtı

arda gelır gelmez orası konu degıl

ama gelırse gordugum ılk yerde protesto edecegım

bızım için çok önemlı bı sezonda hiç hos olmayan bı tavırla gıttı

başkan bıle demıstı sıkıldım artık bugun yarın bu iş bıter dıye

suda var sen bunları nasıl bılmıyorsun oda ılgınç

Bu Dortmundtaki İlkayı verirmi kulübü ?

@ntv_sondakika: Daum RTL'ye konuştu: "Fenerbahçe benim yuvam gibidir. Fiilen orada olmasam da gönül bağım hiç kopmadı. Görüşmelerimiz sürüyor."

:D

Herkese iyi geceler renktaşlar umarım yarın daha hareketli bir gün olur. :ayatollah:

Feda fln olmaz abi ya. Adres ve kapi belli. TFF binasi. Göz göre göre bu tiyatro'yu izleyecegiz'mi?

Fenerbahce

Bir kac yil önce Aziz Yildirim bu sinirlamanin kalkmasindan yanaydi. Avrupa'da haksiz rekabet oldugunu dile getiriyordu. Peki ne degisti?

3 temmuz süreci patladi ve Fenerbahce ister istemez prestij konusunda baya bi geriledi. Tabi bu bizim isimize geldi ve biz Fenerle olan aradaki farki son iki senede baya bi actik. Belki rekabet olarak degil ama prestij konusunda mesela uluslarasi baya bi fark oldu. Ve böyle de devam ederse, hem ekonomi hem prestij konusunda aramizda ciddi mesafeler olusur. Bunu Fenerbahce de biliyor. Cünkü gittikce bu sekilde yabanci oyuncularin Türkiye'de ilk tercihi Galatasaray olur.

Yani bu yükselisi ve dünya futboluna entegrasyonu engellemek icin ne yapabilir Fenerbahce?

Kendi ülkesinde yerli futbolculara yönelerek ve yabanci sinirlamasini destekleyerek bizim yolumuza tas koyabilir tabi ki. Alper Potuk transferi de bu yüzden okta transfer oldu.

Ve bizim hedefimiz CL oldugu icin, tabi ki kaliteli yabanci oyuncular almak isteyecegiz. Ama Fenerbahce'nin uyguladigi bu taktikle bu kolay gözükmeyecek ve lig'deki sanslar esit olacak.

Besiktas

Yabanci sinirlamasi adeta firsat BJK icin. Kaliteli yabanci alacak paralari yok, bunu herkes biliyor, hele yillik ücreti hic olmaz. Yani uzun lafin kisasi. Besiktas'ta bu sinirlamayi destekleyecek ki, aradaki farklar acilmasin. Yoksa bu gidisle biz kalite oyunculari alarak Besiktas bizim yanimizda adeta bir anadolü kulübüne döner. Biz sürekli lig'de rahat ederiz ve böylece ekonomi konusunda da fark atariz bu sefer.

Anadolü kulüpleri

Hic uzatmaya gerek yok. Yabanci sinirlamasi = gelir kaynagi. Yani bunlar da destekleyecek.

Bu sistemin altinda kalan kim? Galatasaray. Dünya futboluna uyum saglamisken bu sistem herseyi alt üst edecek iste. Acilen birseyler yapilmali yoksa Ünal Aysal'in son 2 sene de yaptiklarinin hic bir anlami kalmaz.

aksam üstü bir seyler düsünüyorum derken bunlarimi yaziyordun hakan :D

Re: Transfer Nöbeti

Ben biraz uzak kaldım şimdi melo kesin alinmiyormu ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Feda fln olmaz abi ya. Adres ve kapi belli. TFF binasi. Göz göre göre bu tiyatro'yu izleyecegiz'mi?

Fenerbahce

Bir kac yil önce Aziz Yildirim bu sinirlamanin kalkmasindan yanaydi. Avrupa'da haksiz rekabet oldugunu dile getiriyordu. Peki ne degisti?

3 temmuz süreci patladi ve Fenerbahce ister istemez prestij konusunda baya bi geriledi. Tabi bu bizim isimize geldi ve biz Fenerle olan aradaki farki son iki senede baya bi actik. Belki rekabet olarak degil ama prestij konusunda mesela uluslarasi baya bi fark oldu. Ve böyle de devam ederse, hem ekonomi hem prestij konusunda aramizda ciddi mesafeler olusur. Bunu Fenerbahce de biliyor. Cünkü gittikce bu sekilde yabanci oyuncularin Türkiye'de ilk tercihi Galatasaray olur.

Yani bu yükselisi ve dünya futboluna entegrasyonu engellemek icin ne yapabilir Fenerbahce?

Kendi ülkesinde yerli futbolculara yönelerek ve yabanci sinirlamasini destekleyerek bizim yolumuza tas koyabilir tabi ki. Alper Potuk transferi de bu yüzden okta transfer oldu.

Ve bizim hedefimiz CL oldugu icin, tabi ki kaliteli yabanci oyuncular almak isteyecegiz. Ama Fenerbahce'nin uyguladigi bu taktikle bu kolay gözükmeyecek ve lig'deki sanslar esit olacak.

Besiktas

Yabanci sinirlamasi adeta firsat BJK icin. Kaliteli yabanci alacak paralari yok, bunu herkes biliyor, hele yillik ücreti hic olmaz. Yani uzun lafin kisasi. Besiktas'ta bu sinirlamayi destekleyecek ki, aradaki farklar acilmasin. Yoksa bu gidisle biz kalite oyunculari alarak Besiktas bizim yanimizda adeta bir anadolü kulübüne döner. Biz sürekli lig'de rahat ederiz ve böylece ekonomi konusunda da fark atariz bu sefer.

Anadolü kulüpleri

Hic uzatmaya gerek yok. Yabanci sinirlamasi = gelir kaynagi. Yani bunlar da destekleyecek.

Bu sistemin altinda kalan kim? Galatasaray. Dünya futboluna uyum saglamisken bu sistem herseyi alt üst edecek iste. Acilen birseyler yapilmali yoksa Ünal Aysal'in son 2 sene de yaptiklarinin hic bir anlami kalmaz.

ne birkaç yili. alperle ilgilenmiyoruz beyanatindan sonra 10 mayista tff binasina gidip yabanci siniri olmasin demişler tffye. alperi aldiktan sonra çark ettiler nedense. görende bunlarda yardiracak sanir. fener aldigini çürütüyor zaten.:yenieek:

Transfer Nöbeti

Sen gel nani mi robben de ama takım gitsin Erman kılıçı alsın :)) olacak iş değil

Kaynak kimi tivitercılar :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

Ilkay zu REal MAdrid saka maka degil

Bale icinde Real 70 milyon euro,

Chelsea City ve Man u da 93 milyon euro ya kadar gidecekler deniyor az once ingiliz medyasinda

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Ben biraz uzak kaldım şimdi melo kesin alinmiyormu ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Alınıp alınmaması sorun değil alınırsa Türk solbek almamız lazım Yada yabancı solbek Melo yerine Türk, malum kontenjan

ne birkaç yili. alperle ilgilenmiyoruz beyanatindan sonra 10 mayista tff binasina gidip yabanci siniri olmasin demişler tffye. alperi aldiktan sonra çark ettiler nedense. görende bunlarda yardiracak sanir. fener aldigini çürütüyor zaten.:yenieek:

fenevın yabancı konusuna bu kadar kısa surede karsı çıkmasının sebebı

uefadan gelen kötü haberler

forumun serverine saldiri var galiba. cok gec günceleniyor... :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt