Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Dortmund taki İlkayıda beğeniyorum ama satmazlar herhalde

İlkay 30 kağıt minimum satacaklar gibi real veya United alir bence.Ilkay hayatta gelmez para için desen paris city real monaco verdigimizin iki katini verir. Gökhani ne edip almamiz gerek yada baltaya katlanacaz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

Hadi bu gelecek sezonu kurtardin. Ondan sonraki sezon? 5 yabanci. Cekilmez bu lig gercekten. Aziz de bunu destekleyerek bir kez daha ne kadar vizyonsuz ve gereksiz adam oldugunu kanitlamistir.

Ne vizyonu ?

Azize istiyor ki ben nasılsa rakibi yakalayamıyacam..

Bari onu yavaşlatayımda ara açılmasın..

Ulan China da (Cin de) genis olmayan tuvalet borularinin icinde yeni dogan bir bebek bulunmus. Yuh bu ne rezalet.

Ne bu Cenk Tosun falan ya, şu kazmalarla uğraşacağına al Eren Derdiyok'u rahat et..Bide bi ton bonservis parası bayılacaz şu saçma sapan anadolu takımlarına.

Sa

Uzun süredir sizi takip ediyordum.Sonunda üyelik almaya ve fikirlerimi paylaşmaya karar verdim...İlk yorum olarak şunu söylemek istiyorum.Ben sneijder ve drogba yı yeni transfer olarak görüyorum geçtiğimiz 4 aylık performanslarının cok üst düzey oldugunu düşünmüyorum.O yüzden gelecek sene başarılı olacaksak öncelikle yeni alınacak oyuncular yerine mevcut elimizdeki oyuncuların performansını yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum.Örnek drogba sneijder hamit amrabat

Sa

Uzun süredir sizi takip ediyordum.Sonunda üyelik almaya ve fikirlerimi paylaşmaya karar verdim...İlk yorum olarak şunu söylemek istiyorum.Ben sneijder ve drogba yı yeni transfer olarak görüyorum geçtiğimiz 4 aylık performanslarının cok üst düzey oldugunu düşünmüyorum.O yüzden gelecek sene başarılı olacaksak öncelikle yeni alınacak oyuncular yerine mevcut elimizdeki oyuncuların performansını yükseltmemiz gerektiğini düşünüyorum.Örnek drogba sneijder hamit amrabat

As ve hosgeldin.

Re: Transfer Nöbeti

Amrabat cekirdek yer durur tribünde başkada bisey yapmaz gelecek sezon.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu sistemin ekonomi boyutuna hic girme isin icinden zor cikariz. Rezalet.

bu arada aziz destkeliyor demisin demin . cogu kisi öyle düsünüyor nedense forumda ama bence destekledigi bir sey yok . aziz i ne kadar sevmesemde burda kendisine göre hakli olan bir noktaya degindi. yabanci kurali kalkmasin demiyor adamlar. bu sezon icin kalkamaz diyor cünkü sene basinda bu kurar cikmis ve transfer dönemine ona göre hazirligimizi yaptik diyor adam ki bencede hakli bu konuda. gelecek sene icin bir calisma olursa yabanci konusunda eminimki bu kural degistirmeye onlarda calisir bizimle. yayinladiklari yaziyi ben öyle anladim acikcasi.

bu arada aziz destkeliyor demisin demin . cogu kisi öyle düsünüyor nedense forumda ama bence destekledigi bir sey yok . aziz i ne kadar sevmesemde burda kendisine göre hakli olan bir noktaya degindi. yabanci kurali kalkmasin demiyor adamlar. bu sezon icin kalkamaz diyor cünkü sene basinda bu kurar cikmis ve transfer dönemine ona göre hazirligimizi yaptik diyor adam ki bencede hakli bu konuda. gelecek sene icin bir calisma olursa yabanci konusunda eminimki bu kural degistirmeye onlarda calisir bizimle. yayinladiklari yaziyi ben öyle anladim acikcasi.

Abi azizin bir planı programı yok.

tamamiyle kaos ortamı ile yönetiyor ve bu durumdan bir tek kendi karlı çıkıyor.

Benim anlamadığım neden yapılacak olan en kolay transferler olan melo ve umut transferi için neden çingene pazarlığı yapıyoruz..

Umut için toulese 3 istiyormus 1 senelik kalmıs kontratı fazlaymıs 2 veriyormusuz melo için 6 istiyormus 4 e bitircekmişiz.Peki bunları kaçırırsak nabıcaz umut yerine 34 lük necati ile melo yerine de ne yapacagı belirsiz bir yabancı ile mi ugraşıcaz...

Cenk Tosun'u kücümsüyorsunuz. Bence cok iyi forvet olacak. Daha 21 yasinda.

4 Milyon istiyorlarmis. Bence hic abarti degil Cenk icin. Sercan + 3 Mil filan halledilir yani

Cenk Tosun'u kücümsüyorsunuz. Bence cok iyi forvet olacak. Daha 21 yasinda.

4 Milyon istiyorlarmis. Bence hic abarti degil Cenk icin. Sercan + 3 Mil filan halledilir yani

Renktaş umut cenk den iyidir bide necati bizim evladımız ona kapımız açık lafları dolaşırken cenk i bence hiç düşünmeyelim.

Renktaş umut cenk den iyidir bide necati bizim evladımız ona kapımız açık lafları dolaşırken cenk i bence hiç düşünmeyelim.

Su anda daha etkili ve tecrübeli olabilirler ama Necati 34 Umut 31 yasinda. Cenk 21 yasinda. Yasina göre de gayet etkili bence.

Bu genclesme isini gercekten ciddiye almamiz gerekiyor. Sakasi yok bu isin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt