Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi azizin bir planı programı yok.

tamamiyle kaos ortamı ile yönetiyor ve bu durumdan bir tek kendi karlı çıkıyor.

genelikle öyle ama fazlada abartmayalim simdi bencede. objektiv düsünmeye calisan insanim bazi konulari her zaman. Yani belki ssenin icin onun icin zor gele bilir ama konulara ben birde X takim ve B takim olarak degerlendirmeye calisiyorum . Sene basinda bu yabanci kurari belliydi. Tff in resmi sitesinde hepimiz okuya biliyorduk. ve camialar genelikle hepsi buna görede hazirliklarini yapar 6 ay öncesine kadar hata bazen 1 yil öncesine kadar.

bu transferler kolay olmuyor malesef hele hele elit oyuncuyu tanidik yabanci oyuncu getirmek istiyorsan hic kolay olmuyor bu sürec.

adam bir cekilde hakli yani. gelecek sezondan itibaren yabanci sayisi serbest kalsin o zaman söylersek hay hay demezse o zaman ben art nyiet ararim bunda. Ama sezon baslamadan önce karara baglanmasi gerekir gelecek sene icin bu yeni yabanci serbest kalma olayi.

dogrusu bu aslinda. ama bir tarafdan da oyun oynanirken bunlar icin kural degistirldi resmen. kanunlar degisdi. yanlismi yanlis. o senin nasil sesin cikiyor simdi sorarlar adama dogal olarak. ama o nasil yanlis ise buda yanlis olur acikcasi. ben kendim icin düsündügüm bir yanlisi savunan birisi degilim sif bana avantaj saglayacak diye. suc bizim yönetimde bu konuda. baskan daha gecen tv de cikdiginda kanaltürkdeydi galiba haberi olmadigini acikladi resmen bu yabanci olayinda. orda biraz Sok oldum acikcasi. Bizim baskan neyle ugrasdi bütün yil sordum kendi kendime.

Bu olayi bilmiyorsan ne isin var o koltukda sormaya hakim var benim acikcasi. yabanci kurari kalksin istiyorsun ama bu önemli kurar degiskligini bilmiyorsun ve üstelik calismani gecen sene basinda hic bir cekilde yapmiyorsun bu konuda.

bu senede yabanci siniri kalksin diye bir sürü kampanya yapiorsun tv lerde ama birden secim var beyler yapip bu kapnyanin da bosa cikmasini sagliyorsun. bizimkilerde bir sürü hata var acikcasi.

Keşke Abd Çin'i falanda alsaydı.Abd dış politikası kötü , fakat Abd 'de herkes özgürce yaşayabiliyor dinini.İstisnalar olabilir , 11 eylülden sonra bakış değişti ama yinede güzel yer.

genelikle öyle ama fazlada abartmayalim simdi bencede. objektiv düsünmeye calisan insanim bazi konulari her zaman. Yani belki ssenin icin onun icin zor gele bilir ama konulara ben birde X takim ve B takim olarak degerlendirmeye calisiyorum . Sene basinda bu yabanci kurari belliydi. Tff in resmi sitesinde hepimiz okuya biliyorduk. ve camialar genelikle hepsi buna görede hazirliklarini yapar 6 ay öncesine kadar hata bazen 1 yil öncesine kadar.

bu transferler kolay olmuyor malesef hele hele elit oyuncuyu tanidik yabanci oyuncu getirmek istiyorsan hic kolay olmuyor bu sürec.

adam bir cekilde hakli yani. gelecek sezondan itibaren yabanci sayisi serbest kalsin o zaman söylersek hay hay demezse o zaman ben art nyiet ararim bunda. Ama sezon baslamadan önce karara baglanmasi gerekir gelecek sene icin bu yeni yabanci serbest kalma olayi.

dogrusu bu aslinda. ama bir tarafdan da oyun oynanirken bunlar icin kural degistirldi resmen. kanunlar degisdi. yanlismi yanlis. o senin nasil sesin cikiyor simdi sorarlar adama dogal olarak. ama o nasil yanlis ise buda yanlis olur acikcasi. ben kendim icin düsündügüm bir yanlisi savunan birisi degilim sif bana avantaj saglayacak diye. suc bizim yönetimde bu konuda. baskan daha gecen tv de cikdiginda kanaltürkdeydi galiba haberi olmadigini acikladi resmen bu yabanci olayinda. orda biraz Sok oldum acikcasi. Bizim baskan neyle ugrasdi bütün yil sordum kendi kendime.

Bu olayi bilmiyorsan ne isin var o koltukda sormaya hakim var benim acikcasi. yabanci kurari kalksin istiyorsun ama bu önemli kurar degiskligini bilmiyorsun ve üstelik calismani gecen sene basinda hic bir cekilde yapmiyorsun bu konuda.

bu senede yabanci siniri kalksin diye bir sürü kampanya yapiorsun tv lerde ama birden secim var beyler yapip bu kapnyanin da bosa cikmasini sagliyorsun. bizimkilerde bir sürü hata var acikcasi.

Abi azizin öyle bir niyeti olmaz onu söylüyorum. başkası söylese hak veririm ama aziz tamamiyle gündem yaratmak,ortamı karıştırmak için yapar bu tür söylemleri

Su anda daha etkili ve tecrübeli olabilirler ama Necati 34 Umut 31 yasinda. Cenk 21 yasinda. Yasina göre de gayet etkili bence.

Bu genclesme isini gercekten ciddiye almamiz gerekiyor. Sakasi yok bu isin.

Doğru sölüyorsun ama chelsea de bu genclesme ayagına drogba yı gönderdi neredeyse lampard ı da bırakacaktı.Elinde iş yapan kaliteli bi adam varsa (umut) yaşına bakmıcan sonuna kadar kullanıcan chelsea malouda(33) ve kalou(28) yaşları biraz arttı diye bıraktı bunları dandik marin ile moses ı sırf genç diye aldı onlardan daha az katkı verdiler.

alayını yakacaksın bu çinlilerin arkadaş, %90'ı böyle sapıkça,vicdansızca hareket ediyorlar.

Geneleme yapmasak Emrah :)

aslinda bu "en fazla 1 cocuk poltika" ile, baya yogun ilgi gösteriyorlar cocuklarina...okadar cok ki..bazen aciyorum bu cinli cocuklara...sabah dan aksama kadar okul, ondan hairc zorla müzik/kültür eigitim fln...hic bos zamanlari yok..

Geneleme yapmasak Emrah :)

aslinda bu "en fazla 1 cocuk poltika" ile, baya yogun ilgi gösteriyorlar cocuklarina...okadar cok ki..bazen aciyorum bu cinli cocuklara...sabah dan aksama kadar okul, ondan hairc zorla müzik/kültür eigitim fln...hic bos zamanlari yok..

yok la ben hiç sevmiyorum bunları. aşırı sapıklık/ahlaksızlık bunlarda ve bir kaç ülkede daha.

Abi azizin öyle bir niyeti olmaz onu söylüyorum. başkası söylese hak veririm ama aziz tamamiyle gündem yaratmak,ortamı karıştırmak için yapar bu tür söylemleri

öyle yapsa bile yaptiklari aciklamayi dogru buluyorum ben . hangi niyetle yaptilar umrumda degil fazla ama yazi icerikligi dogru malesef. yabanci konusuna karsiydin veya full kalkmasini saglamak nyietindeydin bu sene basindan beri yapmaliydin. bizim baskan ama yeni kurardan daha haberi bile yokdu kanaltürke canli cikdiginda. bizim baskan finazal bölümüne bakiyor herhalde az cok baskada fazla ilgilendigi yok gibime geldi acikcasi.

Arif FIFA ya gel nöbet bugün bitti

FIFA'ya normald hayir demem, ama baya yorgunum...uyucam simdi, cokdan gidecekdim, bi nöbete bakim dedim :D ..yarin erkenden yolculuk var.. illerki günlerde kesin oynariz.

yok la ben hiç sevmiyorum bunları. aşırı sapıklık/ahlaksızlık bunlarda ve bir kaç ülkede daha.

cok Cin ile hic temasa geldin mi? :D

dogru bu asya'lilar biraz garip geliyor...farkli mentalite, görüsleri fln.. napicaksin herkez farkli, kimse kimseyi begenmiyor :D

bugün başkan GS tvye çıkacak.biraz rahat olun.erman kılıç gelirse faydalı olur rotasyonda.hem çoktan haketti istanbula gelmeyi.2008 de ibbspordayken ilk sezonunda da müthiş oynamıştı.ama mehmet topuzların,özer hurmacıların,gökhan ünalların arkasında kaldı hep.umarım enginde kalır.TR kupası için önemliler.

tabi genç futbolcuların alınmasını istiyoruz hepimiz.inşallah o da olur.

:( yok malesef. 13 ü xbox a aldim bu sene . 10-11-12 pc de var sadece malesef. ya arkadas var daha dogrusu yeni komsum o xboxda oynuyor diye bende xboxa alayim dedim . oda noob cikdi ya neyse :D aber auf den xbox servern sind schon guter spieler. bessere als auf pc finde ich bis her. pc de lara... numarasi da vardi arkasinda vardi. der war gut. top 100 listesi var rankingde oyun icinde. orda lara diye birisini görürsün belki. keine ahnung ob bei 13 auch so oben mitspielt.

:( yok malesef. 13 ü xbox a aldim bu sene . 10-11-12 pc de var sadece malesef. ya arkadas var daha dogrusu yeni komsum o xboxda oynuyor diye bende xboxa alayim dedim . oda noob cikdi ya neyse :D aber auf den xbox servern sind schon guter spieler. bessere als auf pc finde ich bis her. pc de lara... numarasi da vardi arkasinda vardi. der war gut. top 100 listesi var rankingde oyun icinde. orda lara diye birisini görürsün belki. keine ahnung ob bei 13 auch so oben mitspielt.

Nerde daha iyiler, benim arkadaslarda xbox ps3 oynuyor ama yine de fark yok, yeniliyorum yeniyorum. :D

Neyse ben 1-2 FUT atiyim ve ondan sonra yatcam.

Iyi geceler.

Seneye zaten tek forvetli sistem olacak büyük ihtimal, 2 tane avrupa çapında forvetin var, yanına bedava necati yi mi alırsın 3.5 milyon € ödeyip umut u mu alırsın, sercan ve batdal çöplerini saymıyorum bile.

başkan necatiden yana kullanır hakkını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt