Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bazı yerlerde umut olmazsa cenk tosunu alacağımız yazılmış.adam olur mu bilinmez.gönlüm eren derdiyoktan yana.

Iyi geceler tatli rüyalar. her sey Galatasaray ve Galatasaraylilarin gönlüne göre olur insallah. stand by ya geciyorum ben hadi tschüsss. :ayatollah:

cumadan öncesine kadar bir cacik olmaz transfer konusunda haberiniz olsun. bos bosuna nöbet tutmayin gece gece :D

[h=2]Sambacı’nın menajeri “Çok sayıda teklif alıyoruz” derken Felipe Melo da 3 yıllık anlaşma karşılığında 2.5 milyon Euro garanti para ve 30 bin Euro maç başı talep edince görüşmeler tıkandı[/h]

şikeciler ersun yanalla anlaşmış :cool:

bonservis ücreti ödeyip alacaklarmış yanalı :D

FENERBAHÇE İÇİN ;

% 70 Ersun Yanal

% 25 Mustafa Denizli

% 5 Ertuğrul Sağlam

ertem şener...

galatasaray_baskan_tv.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Zannimca aykut bos durmaz sezon baslamadan gecer bir anadolu takımının basina

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Mehmet cansun 2. baskan olacakmis galiba.

Iste budur, unal aysal biraktigi da baskanlik koltuguna o oturacak.

Ne yazik ki ozhan canaydina karsi kaybetmis ve kulubumuz basarisiz yillar yasamisti son 10 yilda

Re: Transfer Nöbeti

Ermani aliyorsak O 8 numara kadir var onuda alalim adam bazen xavi gibi oynuyor hem kontratida bitiyormus belcika vatandasi alt yapi europe yani.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Baskan secim konusunda sorulari cevaplayacak. Transfer konusunda 'su an calismalarimiz sürüyor' gibi seyler söyler sadece. Yani transfer fln beklemeyin.

Olmaz bence. Nani gelse olur ama zor bu transfer.

Nani maddi yönünü geçtim, içinde bulunduğumuz yabancı sınırı dahilinde de çok zor bir transfer.

Muslera/Chedjou/Melo(eğer alınırsa)/Sneijder/Drogba/Sol bek/Eboue + Nani en azından bu adamlardan 2 si tribünde oturacak

alayını yakacaksın bu çinlilerin arkadaş, %90'ı böyle sapıkça,vicdansızca hareket ediyorlar.

Emrah elinde nete girip buraya yorum yapmana yarayan alet herneyse cine borclusun o yuzden hepsini yakarsan avel avel bakarsin dunyaya dostum :ayatollah:

:( yok malesef. 13 ü xbox a aldim bu sene . 10-11-12 pc de var sadece malesef. ya arkadas var daha dogrusu yeni komsum o xboxda oynuyor diye bende xboxa alayim dedim . oda noob cikdi ya neyse :D aber auf den xbox servern sind schon guter spieler. bessere als auf pc finde ich bis her. pc de lara... numarasi da vardi arkasinda vardi. der war gut. top 100 listesi var rankingde oyun icinde. orda lara diye birisini görürsün belki. keine ahnung ob bei 13 auch so oben mitspielt.

Arkadasim 12 ultimate team de dunya birincisiydi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt