Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yönetimde keşke Haldun Üstünel ile Ali Sabancı olsaydı pek tatmin olmadım bu listeye

Çoğumuz karşıyız tabi ama Muslera'yı 22-25 arası bir fiyata, Dany'i 5'e, Riera, Elmander ve Amrabat'tan da toplam 8-10 milyon çıkartabilsek en az 35 milyonluk bir bütçe yaratabiliriz. Üstüne 35 milyon daha ekleyip müthiş bir kadro kurabiliriz.

Onur - 7.5, Chedjou - 7.5, Carlinhos - 5 ,Gökhan İnler - 15, Arda - 15, Nani 12, Erman - 0, Kerim Frei - 3, Jem Karacan - 1.5, Aykut Demir - 5

(en yüksek rakamları baz aldım.)

Böyle bir kadro kursak bundan sonra sadece giden oyuncuların yerlerini doldurarak istikrarlı bir şekilde devam ederiz.

---------------- --Onur/Eray

Eboue/Sabri-Semih/Gökhan-Chedjou/Aykut-Carlinhos/Hakan

Nani/Erman-Selçuk/Hamit-Gökhan/Jem-Arda/Kerim

----------------Sneijder/Emre

----------------Drogba/Burak

beyler

özkan olcay bilmeyneler için. süleyman seba gibidir..

saygı ile rakibine cevap verir- cevap veren olmaz. abuk sabuk konuşan olursada tüm camia cevap gelir. özellikle alındı. bunu unutmayın...

özkan olcay galatasarayın büyüklerindendir. içerde laf eden olsada saygıdan öteye geçemez...

yok artık alperi melonun yerine düşünmüşüz iyikide gelmemiş ulen inler olsa neyse alper kim meloyu yerini doldurmak kim yahu bizim yönetim ve teknik heyet beni şaşırtıyor :o

Transfer nöbetine giren herkesin görebileceği bir uyarı koymak lazım.

Kadrolarını 6 yabancılı ve büyük ihtimalle 4-2-3-1 oynayacağımız şekilde yapınız!!

alperı melonun yerıne yazan bütün arkadaşlardan özür diliyorum

ınanılacak gıbı degıl

Ne yalan söyleyeyim, liste de heyecanlandirmadi, aciklamalari da pek heyecanlandirmadi.

Robben´in maliyeti toplam bütcemizi asiyor demesi ilginc geldi bana. Fikret Orman tarzi bir aciklamaydi acikcasi.

Chedjou´yu aldik dedi, o zaman aciklama derhal gelmeli yoksa ceza yiyecegiz yine.

Benim anladigim, Gökhan Inler alinirsa Melo alinmayacak. Alinamazsa da Melo transfer edilecek. Yabanci kontenjani filan dedi cünkü.

Arda Turan da belirsiz, baska birsey de söylemedi zaten. En azindan Fatih Terim´imiz var Allah´tan.

Muslera

Eboue semih chedjou xxx

Hamit inler selcuk

Sneijder

Burak drogba

Eger ayni sistemde oynayacaksak böyle olur.sol bek yabanci ve melonun yerine yerli

Özkan Olcay'ın listede olması çok farklı sebeplerden dolayı. Gölgesi Ünal Aysal'ı koruyacak sanırım..

Bu arada Haldun Üstünel'in yönetimde olmamasına sevindim. Ali Sabancıya ise üzüldüm.. Bi daha ki sefere girer yönetime umarım..

devre bitmeden bu iş degısır

başkanla terım orayı götüremez

bu işler bu kadar basıt ,başkan o konuda yanlış düşünüyor

daha iyi Onur artik Avrupali sistem istiyor Baskan, oyle araciymis falan gerek yok diyor, Terim in sorunu varsa gelir benimle gorusur diyor, yoneticiler daha eskisi gibi futbol dan daha uzak ulacaklarmis

beyler

özkan olcay bilmeyneler için. süleyman seba gibidir..

saygı ile rakibine cevap verir- cevap veren olmaz. abuk sabuk konuşan olursada tüm camia cevap gelir. özellikle alındı. bunu unutmayın...

özkan olcay galatasarayın büyüklerindendir. içerde laf eden olsada saygıdan öteye geçemez...

sağlam dıyorsun kısaca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt