Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bundan sonra yönetimden olumsuz haber sizmaz basına bu çok iyi oldu.

Geçen sene transfere tarih verdim dünyalar başıma yıkıldı tarih vermek istemiyorum ama kampa yetişicek dedi başkan yetişir inşallah

daha iyi Onur artik Avrupali sistem istiyor Baskan, oyle araciymis falan gerek yok diyor, Terim in sorunu varsa gelir benimle gorusur diyor, yoneticiler daha eskisi gibi futbol dan daha uzak ulacaklarmis

ben terım hayranı olarak şunu dıyorum terım orayı götüremez

terım kargaşadan beslenen ve başarılı olan bırı

6 yabancı kadro yapın... yabancı sınırlması tff gitmedikçe devam beyler...

muslera

eboue

chedjou

sol bek (özellikle fatih hoca istiyor-talebi var dedi)

snejder

drogba

danny-amrabat trübünde olur bazı maçlarda..

başkan anladığım kadarı ile türk futbolu türk futbolu diyerek yabncı sınırlaması olsun dediler diyip

arda-g.inler-kerim frei-nuri-jem karacan-umut bulut(belki necati) alıp getircek bunu yazın bir yere...

başkan öyleyse böyle der....

başkanın inleri telaffüz etmemesinin sebebi azizin her trasnferimize salça olmasından dolayıdır başka bir nedeni yok

Ne yalan söyleyeyim, liste de heyecanlandirmadi, aciklamalari da pek heyecanlandirmadi.

Robben´in maliyeti toplam bütcemizi asiyor demesi ilginc geldi bana. Fikret Orman tarzi bir aciklamaydi acikcasi.

Chedjou´yu aldik dedi, o zaman aciklama derhal gelmeli yoksa ceza yiyecegiz yine.

Benim anladigim, Gökhan Inler alinirsa Melo alinmayacak. Alinamazsa da Melo transfer edilecek. Yabanci kontenjani filan dedi cünkü.

Arda Turan da belirsiz, baska birsey de söylemedi zaten. En azindan Fatih Terim´imiz var Allah´tan.

-Başkanım Robben ?

-Aldık canım.

-Başkanım Chedjou ?

-HAHA.. Bizde rahat ol.

-Başkanım yabancı kontejanı ?

-Kalkacak rahatta takıl.

Tarzı bi diyalog mu görmek istiyodun ki ? Adam neyse onu söyledi. Liste de seni heyecanlandırsın diye değil başkana yardımcı olsun diye var.

Abi Sneijder transferinin ertesi günü arkadaşlar Sneijder forması alanlar pişman olabilir dedi. Sonra Drogba açıklandı. Tabi güvenip güvenmemek sana kalmış.

robben gelmez .en azindan bu sene icin. daha önce belki düsünülmüs ola bilir ama sampionlar liginde attigi galibyet golünden sonra bayern kesinlikle birakmak istemiyor. ancak robben belki 2 kati olan parasini verirsek gele bilir ki baskan da o paralari veremeyiz demeye getirdi zaten. robben i unutun bence ama arda icin ugrasiliyor cidi cekilde resmen. agzimdan bir seyler kacirmayim korkusundan baskan resmen eveledi gegeldi arda sorularinda :D

Ntvspor'a gore Aziz yıldırım yıllardır arda'yı istiyormus

Nah alırsın arda'yi ...

beyler birşey sorcam cok merak ettim bülent tulun ne olcak?

Kulüp üyeleri pek iyi şeyler söylemiyorlar liste için.Özellikle danışma kurulu için divan kurulu karşı çıkar diyorlar.İlk çözülme buradan çıkarmış.

şunun şurasında chedjouyu aldık yapacağımız 2 yada 3 transfer kaldı 1 ay içinde yetiştirsinler bi zahmet 3 hafta öncesinden şampiyon olduk zaten aradan 1 ay geçti elbet bişeyler yapmışlardır şimdiye kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt