Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

allahım ınsallah muslera yıda satmayız o zaman bızı kımse tutamaz

............................................muslera.............................................

eboue.............semıh....................................chedjou..............transfer............

.............hamıt.......................................ınler.................................ınan

..........................................sneıjder.............................................

..........................drogba.............................burak

sağlam dıyorsun kısaca

evet...

sağlam ki ne sağlam...

bir kulupte o kulubun en büyüklerinden biri (saygı-fikir-duruş) var ise; içerden ses çıkmaz. dışardan laf gelir ise özkan olcay bişey derse herkes arkasında durur birlik olarak o densize haddini verirler.. bu kadar netimm.

gerisi zaten gençlerle dolu- dinamizimm. iş sadece...

demekki Inler ve Arda Turan ilk plandaki isimler (ben oyle algiladim), sonra da yabanci solbek (Kerim Frei da olabilir ARda nin yerine)

eger bunlar olmaz ise Melo alinir ama solbekte sikinti olur

Başkan " Alperi o mevkide yerli olduğundan tercih edecektik. O gelse bir yabancı kontenjanımız oluşacaktı. ama şimdi başka mevkiye Türk düşünüyoruz" gibi bişey dedi mi yoksa sadece ben mi bu anlamı çıkardım?

evet...

sağlam ki ne sağlam...

bir kulupte o kulubun en büyüklerinden biri (saygı-fikir-duruş) var ise; içerden ses çıkmaz. dışardan laf gelir ise özkan olcay bişey derse herkes arkasında durur birlik olarak o densize haddini verirler.. bu kadar netimm.

gerisi zaten gençlerle dolu- dinamizimm. iş sadece...

çok mantıklı

Ntvspor'a gore Aziz yıldırım yıllardır arda'yı istiyormus

Nah alırsın arda'yi ...

Normaldir. Başkan olduğundan bu yana Galatasaray'da başarılı olan herkesi almak isteyen bir adam. Özellikle UEFA kadrosuyla takıntılıdır. bkz. Fatih, bkz. Emre.

Hasan, Hakan gibi ismlere de taklifleri var. Adam bizimle takıntılı normaldir yani.

demekki Inler ve Arda Turan ilk plandaki isimler (ben oyle algiladim), sonra da yabanci solbek

eger bunlar olmaz ise Melo alinir ama solbekte sikinti olur

zaten alperi sorduğunda kontenjan için düşünmüştük diğer bölgelerde kontenjan için çalısıcaz dedi kerim frei arda ve gökhan inlerden en kötü 1 en iyi 2 sinin alınıcağını düşünüyorum

Ulan mal Alper iyi gelmemiş, Başkan'ın açıklamalarına göre Alper alınsaymış Melo alınmayacakmış kontenjandan ötürü.

Şükürler olsun Allah'a. Böyle bir hatayı amatör kulüpler yapmazdı.

Helal olsun Aziz Yıldırım.

Melo + 5 milyon önermiş ya Tevez için Juve, gidebilir City'ye. Biz İnler'i alacaksak Melo City'ye gitsin isterim.

Bu arada AMK'da transfer ve yönetimle ilgili ne yazdıysa çıktı beyler. Ya da ben öyle hatırlıyorum.

Ulan mal Alper iyi gelmemiş, Başkan'ın açıklamalarına göre Alper alınsaymış Melo alınmayacakmış kontenjandan ötürü.

Şükürler olsun Allah'a. Böyle bir hatayı amatör kulüpler yapmazdı.

Helal olsun Aziz Yıldırım.

:D

zaten alperi sorduğunda kontenjan için düşünmüştük diğer bölgelerde kontenjan için çalısıcaz dedi kerim frei arda ve gökhan inlerden en kötü 1 en iyi 2 sinin alınıcağını düşünüyorum

insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt