Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-Başkanım Robben ?

-Aldık canım.

-Başkanım Chedjou ?

-HAHA.. Bizde rahat ol.

-Başkanım yabancı kontejanı ?

-Kalkacak rahatta takıl.

Tarzı bi diyalog mu görmek istiyodun ki ? Adam neyse onu söyledi. Liste de seni heyecanlandırsın diye değil başkana yardımcı olsun diye var.

He tamam. Sen mutlu olacaksin diye fikrimizi de mi söylemeyecegiz? Heyecanlanan gördün mü acaba?

Gördüklerimizi söylüyoruz iste. Liste de iddiali degil, bütce aciklamasi da hayalkirikligiydi.

Robben´in maliyeti Galatasaray´in toplam bütcesini asar mi yahu? Feda mi dedik?

Ünal Aysal´i en cok sevenlerden biriyim. Isyan ettigimi düsünme yani. Fikrimi söylüyorum.

Teşekkürler. Gelme ihtimali nedir? Sizce gelir mi? Bonservisi bence çok olur 15 mln civarında

ben bonservis konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum 15m verecek kapasitemizde paramızda var amma velakin gökhan inleri ikna edermiyiz ondan emin değilim gelirse süper olur

Valla nedense ben başkanın konuşmalarından Arda'nın bu sene gelmeyeceği ve yıldız transferi(Nani vs gibi) yapılmayacağı anlamını çıkardım.

Muhtemelen bir Türk oyuncu alacağız ilk 11'e. Melo da alınacak gibi

Alper gelseydı sıstem degısecektı buyuk ıhtımal

arkaya sarkık stoper oynatacaktık(chedjou)

Belliki Melo son çare diğer isimler alınamazsa meloya gidicekler tabi eğer elden kaçmazsa bide başkanın melo benzetmesini çok beğendim sınav zamanı yaklaşan talebeler gibi dedi melo için harika bi yorum :D

ben bonservis konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum 15m verecek kapasitemizde paramızda var amma velakin gökhan inleri ikna edermiyiz ondan emin değilim gelirse süper olur

Tam tersi, Gökhan'ı ikna ederiz de 15 vermeyiz yerli oyuncuya.

En fazla 8 çıkar bizden.

Ersun Yanal istanbuldaymış fenerle görüşmek için.. Alper'in niye gittiği belli oldu :)

Robben dedikodularini bi birakin artik, sacma sapan ne paramiz yeter nede diger transfer bolgerindeki sikintimizi giderir, bi Robben butun transfer butcemizi bitirir diyor (e dogru tabi, 20 milyon bonservis olsa, 4 yillik kontrat yillik 4 milyon 16 milyon etse, toplam 36 milyon euro) yani anlasilan maksimum 35milyon bu seneki transfer butcemiz

alper iyiki gelmemis, resmen melo'nun yerine düsünüyormusuz onu. bizde forum olarak hamiti keser diye seviniyorduk haftalar öncesinde. fener kurtarmis bizi haberimiz yok

He tamam. Sen mutlu olacaksin diye fikrimizi de mi söylemeyecegiz? Heyecanlanan gördün mü acaba?

Gördüklerimizi söylüyoruz iste. Liste de iddiali degil, bütce aciklamasi da hayalkirikligiydi.

Robben´in maliyeti Galatasaray´in toplam bütcesini asar mi yahu? Feda mi dedik?

Ünal Aysal´i en cok sevenlerden biriyim. Isyan ettigimi düsünme yani. Fikrimi söylüyorum.

ben de diyorum ki sen veya biri heyecanlansın diye değil merak edildiği için yapıldı açıklamalar. robben dediğin adam an itibarı ile dünyanın en iyi takımının en iyi oyuncusu 40 m€ bonservis ve senelik 5-6 m€ verecek takım olamadık daha. başkan da bunu söyledi. liste neye göre idaalı olmalı bana bunu söylesene. hangi konuda iddalı olmalı yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt