Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla nedense ben başkanın konuşmalarından Arda'nın bu sene gelmeyeceği ve yıldız transferi(Nani vs gibi) yapılmayacağı anlamını çıkardım.

Muhtemelen bir Türk oyuncu alacağız ilk 11'e. Melo da alınacak gibi

bence tam tersi önce kadro kurduk geçen sene yaz başı ve ocak ayında kadroyu geliştirdik şimdide mükemmel hale getiricez dedi başkan boksta rakibi abondane ettik son darbeyi indirecez heralde :yenieek:

Listelerinize ebue yerine hamiti yazmak gerekecek. önüne de naniyi koymak şartı ile.

baskan transfer sorularindan nefret ediyor hemen yüzü eksiyor adamin :asd:

Pofff. tamam isim sormadın(İnler gelecek mi vs gibi) da bari Melo nun yerine o mevki için bi Türk düşünülüyo mu diye sorulsaydı keşke

Açık açık söyle Onur:)

Kime göre olumsuz , kime göre kaos?

batuhan konu ile konuşulan kou arasında dağlar kadar fark var..

batuhan sözleşmesi bittiğine göre, ne yapalım şimdi. sen düşünebiliyormusun böyle bişey..

necati desen analrız-konuşuruz.

batuhan menajerimisin anlamadım ki,

bizimkiler Inler ve yabanci solbek, muhtemelen Carlinhos diye dusunuyor bence

o yuzden Nani, Robben baska yabanci kanatlar hayal oglu hayal,

cunku kadroda boylece 6 yabanci hakkin dolmus oluyor

Carlinhos, Inler ve Frei gelsin ben bu yaz rahat ederim

34cimbom34 ‏@34cimbom34 Korumalı hesap 2 dk

haziran ayının sonuna kadar istanbula gelip imzalayacakmış

34cimbom34 ‏@34cimbom34 Korumalı hesap 3 dk

SON DAKİKA: Carlinhos ve kulubu ile anlaşma sağlanmış.

kimdir ne değildir bilmem, burda bi kaç kişiden görüp takibe almıştım.yazması benden yorum sizden. :D

Tam tersi, Gökhan'ı ikna ederiz de 15 vermeyiz yerli oyuncuya.

En fazla 8 çıkar bizden.

ben öyle düşünmüyorum hedef şamp ligi yarı finali değilmi böyle bi hedefi koydu başkan ben koymadım sen koymadın yarı final dediyse 15m verebilecek pozisyonda olduğu için söylemiştir zaten artık keş para verilmiyor ki 15m zorlasın bizi peşin 5-10 arası gerisi taksitli yormaz bütçeyi

Batuhan şu ligde en çok ntipati beslediğim oyuncular listesinde başlarda geliyor. bu formadan uzak dursun mümkünse

ben bonservis konusunda hiç sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum 15m verecek kapasitemizde paramızda var amma velakin gökhan inleri ikna edermiyiz ondan emin değilim gelirse süper olur

yabancı sınırı kalıcaksa mutlaka ikna edilmeli... Ben de gelmesini çok isterim

napoli gökhan inleri satar. gökhaani şampiyonlar ligine girmek için aldilar. ve üsütünden 2 sene geçti. 29 yaşinda 30 a geldi. 10 milyon euro verirsen bence satarlar. başka zaman kimse vermez o parayi. başkan bugün inlerle naniyi özellikle sordurmadi bence. transfere atlayanlar oluyor çün:yenieek:

ben de diyorum ki sen veya biri heyecanlansın diye değil merak edildiği için yapıldı açıklamalar. robben dediğin adam an itibarı ile dünyanın en iyi takımının en iyi oyuncusu 40 m€ bonservis ve senelik 5-6 m€ verecek takım olamadık daha. başkan da bunu söyledi. liste neye göre idaalı olmalı bana bunu söylesene. hangi konuda iddalı olmalı yani ?

Yok kardesim ya. Ne 40 Milyon´u? Robben 30 yasinda. Emin ol o kadar da degil. Yani Robben´i illa alalim demiyorum.

Alper konusuna gelince, iyi ki almamisiz yahu. Resmen Melo´nun yerine düsünüyorlarmis adami. Hayirlisi olmus. Allah korumus.

Insallah Gökhan Inler´i aliriz bari de, Alper´i aldigi icin Aziz Yildirim´a sonsuz tesekkür ederiz.

Chedjou da mutlaka aciklanmali yoksa ceza kapida valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt