Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou 7,5

Carlinhos 4,5

Gökhan 10

22 milyon euro bonservis bedeli ile 11'i tamamlayacagiz bence. Chedjou alindigina göre iki eksik kaldi. Bir de Hamit'le forma rekabetine girecek birini bulsak süper olurdu. bir tek nuri var ama onuda 1.5 sene kiralamislar, jem karacan gelse bile hamiti bence kesemez. kerim frei, umut bulut, neco, erman gibi alternatifleri de alip 30 milyon harcama ile bitiririz. bundan asagisi kurtarmaz bizi.

Muslera'nın kalacağı garanti değil ki

muslera yı satsan- onur 7,5 alacaksın. bence gerek yok..

melo+nani = en az 23 çıkardı cepten...

11 gi.inler

12-13 arda

3-4 kerim frei

4-5 carlinhos yeterde artar.

umut veya necati yi al.

danny sat 5-6

amrabat isteyen varsa 6-7 onu sat...

baskanın konusmaları Gstv den baska veren oldu mu? yada izleyebılecegım bı yer var mı?

transfer sezonunda tüm listeyi açıklamasını beklemiyorsunuz değilmi.

tabi ki açıklama yapılmayacak.

Protokol yapılmamış isimlerin resmi ağızdan ifşa edilmesi taraftarı değilim bende.Zira söylendiği gibi fiyatlar artıyor,burası avrupa değil.Rakipler işimize taş koyma peşinde malum.

Şu an o pozisyonda değiliz belli ki, o pozisyonda olsak Robben için de öyle demez başkan zaten.

Ki zaten tek bir yerli oyuncuya (taksitli bile olsa) genç de olmadığını düşünürsek, bu paraları verecek bir yönetimimiz olmadı ve olmayacak bence. İnler için çıkacağımız maksimum 8 8.5 dur bence.

Ben böyle düşünüyorum.

irkcilik olur bu, gökhan inler alabilme ihtimalimiz olan her yabancidan iyidir bence. kontenjan yemiyor ayrica. onu bunu bilmem bu transfer olmazsa ismiz zor, hatta imkansiz.

burada cocuk gibi her medyanin yazdigi kolpa transfer haberlerine de inanmayin benden tavsiye

Transfer Nöbeti

S.a herkese. Okuldan yeni geldim gelişme veya duyum var mı ? Yada başkan söledimi bişeler :)

yabanci sinirlamasi ile cahil tff türk futbolunu daha iyi yapacaklarini saniyorlar. biri bunlara Almanya örnegini versin lütfen

Twitt olan mesajda "Tam adam etmelik. Ama ne kadar edilir bilemiyorum." dermiydim menajeri olsam? Ben bilmiyormuyum çok sorunlu olduğunu?

o zaman pardon, o kısmı yorum sandım senin.

boşver öyle konular...

melo-g.inler

sol bek

nani-arda-kerim frei güncel konu.. öyle karaktersiz adamların ismi bile geçmesin transferde bizle..

aziz yildirim sampiyonluklarimizdan sonra transferlerimize de pozitif etki yapioyr

aziz baskan Galatasaray sampiyon :ayatollah:

Bence Arda bir sezon daha oynayıp bedelliyi garantiye almadan dönmek istemiyor. Benim anladığım bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt