Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan alper i alamadık fakat yerli oyuncuyu başka pozisyonda değerlindereceğiz dedi ..

onur kıvrak hayırlı olsun o zaman.!

yanliz dikkatinizi cekmek isterim, hedefler büyüdükce transfere daha fazla harcamaniz gerekiyor. en kötü gecen sezon gibi olacak 30 milyon harcamadan asagisi kurtarmiyor her hesapta.

şu darbe 1 :D

ben doldururdu demedim, belki yapabilirdi dedim.Sonuçta hiçbirimiz GS'da, Fatih Terim'in elinde bi Alper izlemedik.

senin dediğin Türkiyede olur ama avrupada selcuk alper ortasahası büyük sıkıntı yaşar özellikle deplasman maçlarında

Chedjou

Carlinhos

İnler ( Melo )

Arda ( Kerim )

Necati ( Umut )

Nani???

Transfer politikamız aşağı yukarı böyle mi???

Chedjou 7,5

Carlinhos 4,5

Gökhan 10

22 milyon euro bonservis bedeli ile 11'i tamamlayacagiz bence. Chedjou alindigina göre iki eksik kaldi. Bir de Hamit'le forma rekabetine girecek birini bulsak süper olurdu. bir tek nuri var ama onuda 1.5 sene kiralamislar, jem karacan gelse bile hamiti bence kesemez. kerim frei, umut bulut, neco, erman gibi alternatifleri de alip 30 milyon harcama ile bitiririz. bundan asagisi kurtarmaz bizi.

En temiz ve gerçekçi transfer listesi bu gerçekten ...

• Chedjou
  • Carlinhos
  • İnler
  • Karacan
  • Kerim
  • Umut
  • Neco
  • Erman
  • Töre'yi de eklerim ben bu listeye ...

Zaten dediğin gibi sadece ilk 3 transfer maliyetli ve 11 için yapılan transferler diğerleri Türk kontenjanı ve rotasyonu sağlayacak ya da geleceğe yönelik isimler ...

Yabancı sınırsız olmayacağına göre Melo alınmaz ,Muslera'da gider bence.Hatta süpriz ayrılıklarda olabilir.Arda'nın dönmesi ve İnler şart oldu artık.

Ben Batuhan kesin alınsınmı dedim? Ek olarak yorumumu da yaptım?

Kazım Kazım'ın nesini beğenmiyorsun? Mis gibi sağ kanat forveti yedekler.

hepsi beyinsiz futbolcular, bizden uzak dursunlar, burasi futbol kulubu, top oynamak isteyen adamlar zaten, curumus futboldan uzak yasantisi olanlar bjk da oynayabilir :yenieek:

Yok kardesim ya. Ne 40 Milyon´u? Robben 30 yasinda. Emin ol o kadar da degil. Yani Robben´i illa alalim demiyorum.

Alper konusuna gelince, iyi ki almamisiz yahu. Resmen Melo´nun yerine düsünüyorlarmis adami. Hayirlisi olmus. Allah korumus.

Insallah Gökhan Inler´i aliriz bari de, Alper´i aldigi icin Aziz Yildirim´a sonsuz tesekkür ederiz.

Chedjou da mutlaka aciklanmali yoksa ceza kapida valla

robben hariç katılıyorum. gerek de yok bence nani daha uygun hem genç. chedjou muhabbeti de açıklanır yakın zaman da sıkıntı yok renkdaş.

Bence burda başkan bilerek o ismi veya bu ismi sordurmadı diyerek kendimizi avutuyoruz.

O Bahri miydi neydi o adam akıl edemedi bence sormayı...

Bari Carlinhos u soraydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt