Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Maalesef deme. Ne yapacağı belli olmayan, "oynarsa"( hedefin büyükse, oynarsa tahminleriyle futbolcu alınmaz. Oynayacak) mevkisinin en iyilerinden dedirten ve kemiksiz 3,5 milyon nakit alan ve taraftarı kullanan adama maalesef gelmiyor denmez.

Şu konularda haklısın aslında.Eleştireceğim ama hep iyi oynadığı zamanlar aklıma geliyor.Tabi birde yerine kimi alabileceğimiz sorusu.

Porto nun basarisi alt yapiyla alakali degil, dunyanin en iyi scout ekibi onlarda, heryerden ucuza cok iyi adamlari bulup satiyorlar

beni de Porto istiyordu ozamandlar, ama ben Okul ve akademisyen yolunu seciverdim.

dikkatinizi cekmek istiyorum:

hoca röportajinda 1 atak oyuncusu istiyorum demisti

SONUC: arda veya nani .. ikisinden biri gelir sadece

AMA : burak giderse sayet, arda + nani gelir

Porto nun basarisi alt yapiyla alakali degil, dunyanin en iyi scout ekibi onlarda, heryerden ucuza cok iyi adamlari bulup satiyorlar

mesela ucuza alıp pahalıya satmak değil aslında, mesele sürekli vitrinde olmak. adamlar nerdeyse her sezon şampiyonlar liginde çeyrek finali zorluyo, öyle olunca ister istemez oyuncuların reklamı oluyo. muslera portonun kalecisi olsa bugün 40-50 milyonlardan bahsedilirdi eminim ki.

porto gibi ucuza alalım pahalıya satarız demek için önce porto gibi sürekli tepede olan, en kötü her sezon şampiyonlar liginde grubunu 3. bitiren bi takım olmamız lazım. yoksa 10 sezonda 1 kere çeyrek final oynayan takımda messi olsa pazarlayamazsın kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt