Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum getirdim beyler;

nazli ozturk ‏@nzlozturk 3 dk.

Galatasaray'a Alman disiplini yakışır
1f44d.png

bu kim olm

pek hosuma gitmeyen haberler dolasiyor schuster %90 anlasildi diyorlar .

yahu bu adam gelmesin .

schuster olmamalı. sakın ha, daha dün gibi bjk nin yaşadığı rezillik. tuchel iyi işte getirecekseniz o adamı getirin

Arkadas ne Şuster'i ya?Gamsız,vurdumduyaz biri.Anlamsız ve sacma bir hamle olur.Allah korusun yahu.

schuster mali gelirse sezonu acmaya gerek yok direk kupayi fbye versinler

söyle diyebilirim atesleyici gücü iyi bir hoca simeoneden geri kalir bir yani yok yani.

tek endiselendigim olay ise sneijder gibi ve burak selcuk gibi oyunculara sözünü gecirebilecegi konusunda.

cünkü genelde genc oyuncularla ve yildiz olmayan oyuncularla calisti.

Sneijdere sözünü geçirmesine gerek yok. Zira adamı kanatta oynatanlara bile sesini çıkarmadan işini yaptı. Selçuk ve Burak çok da önemli değiller benim için. Söz geçirilemezse kulübeye doğru gitmeye başlarlar. Bir maçta delilik yapıp Burak'ın yerine alt yapıdan bir forvetle çıkabilir mesela. Adam risk almaktan korkmuyor. ara sıra çok uç şeyler yaptığını gördüm. 2-3-1-4 gibi. Wolfsburg maçıydı yanılmıyorsam.

Di matteo ne oldu onu almayalım birde?

Thomas Tuchel:

- Antrenman planlamasi yapmam. Bu ay böyle, diger ay böyle yok. Hergün herseyi calistiririm.

- Kariyerim boyunca normal sahada cift kale mac yaptirmadim. Oynayacagimiz maci kopyalamam. Zaten beceremeyiz.

- Belirli pas kombinasyonlarim yoktur. A´dan B´ye, C´den E´ye, sonra orta, kafa gol vs. yok. O da macta olmaz.

- Daire icinde calisiriz, kare icinde calisiriz, 18 m (en) x 70 m (uzun) + 30 m (uzun) x 70 m (en) alanlarda mac yapariz.

- En son bilimsel arastirmalara göre metotlarimi uygularim. Elestiren degil, yardimci olan hoca olmak isterim.

Barcelon gibi Hikmet Karaman'dan almis taktikleri

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9BN_1AChi5Y[/media]

başkanı ve yönetimi bugüne kadar destekledim ama eğer schusteri getirirlerse istifa etsinler. schuster ve taraftar anlaşamaz uymaz bunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. taraftarın yönetimin futbolcuların herkesin kabul edebileceği bir teknik adam gelmesi lazım. yani kısacası bize saha kenarında soguk tepkisiz doymuş antrönör değil, Tuchel gibi hırslı başarıya aç adamlar lazım.

bu arada dün yine kebap yedim :encouragement:

Mevlüt erdinç istanbula gelmiş kaynak:Özgür sancar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt