Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
babam zengin ,gerek yok.biraz onun:DD parasını yiyim,sonra iş kurarım

off be olm oyle demıyorum onuda yaparsın forumun cafe bölumunde dıyorum. muhabbet olur. sergen zerenle fal saati.

sergenle astroloji.

sergen geleceğinizi yorumluyor

sergen ve burc kapısı vs vs gibi başlıklar altında

2 gun önce alpaydaşın doğum guunuydu

onun gıbılerı yorumlarsın

sergen 17 Haziran 1989 alpayın doğum gunu bunun dısında yarısmlarda arkdaslarını sırttan yok etmeyı sevıyor

kısa bı yorum yapar mısın?

sergen 17 Haziran 1989 alpayın doğum gunu bunun dısında yarısmlarda arkdaslarını sırttan yok etmeyı sevıyor

kısa bı yorum yapar mısın?

dogum_haritasi.php
doğum haritası bu.güneş jüpiter kavuşumu var. ya zengin ya çok şanslı.doğum saati olsa iyi olurdu.

DK'daki yabancılarımıza bakarsak bütün sezonun suçunu yerlilere yıkan arkadaşların ne kadar yanlış algı yarattıklarını görebiliriz. Dany, Chedjou, Drogba vs. bitik.

Drogba nin yüksek seviyelerde kariyeri bittigini anlamak icin Dünya Kupasi maclarini bekleyenler mi vardi?

Chedjou nun bir savunmacinin vermesi gereken güveni vermedigini (yabanci siniri sag olsun adama bir türlü form tutturamadik) görmek icin Dünya Kupasi maclari bekleyenler mi vardi?

Dany nin son yillarda yedigimiz 10larca kazigin bir tanesi oldugunu görmek icin DK maclari bekleyenler mi vardi?

Kardes bunlari herkez biliyor merak etme, DK da ögrenmedik bunlari...

Edit: ciddi ciddi mesaj attim, bir de gördüm ki sayfalar ilerledikce konu iyicene geyige dönmüs :) yok astroloji yok dogum saati yok dogum günü yok bir kara günde saat 03:47 de bir kadin görecen, sana diyecegini iyi dinle cocugum, iki kafa 4 kollu kuyruksuz yildiz sana isaret verecek falan filan :happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt