Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klinsmann ilk 2006'da Almanya'nın başında gördüğümden beri Galatasaray'da görmek isterim. Bayern Münih'e gittiğinde sevinmiştim. Takip ediyordum çok acayip kurallar koyuyordu. Mesela her oyuncuya İngilizce öğrenme zorunluluğu gibi ama nedense çok başarısız oldu ve Mayıs'ı bile göremedi.

Bir sene sonra ise Şampiyonlar Ligi'nde final oynadılar. Klinsmann vizyon sahibi bir adamdır , bize gelse de hemen bir şeyleri değiştirmeyi çalışır ama Bayern'de başarısız olmuş biri 5+3 kurallı hiç bilmediği bir ligde başarılı olabilir mi?

Mustafa Denizli'yi getirin olsun bitsin. Yabanci bir hoca gelse bile ne degisecek ki? 5+3 siniri varken hicbirsey yapamazlar.

Gökhan Inler, Olcan ve Mevlüt'ü bile alamiyoruz..

SA. Tolunay Kafkas konusunda bir gelisme var mı?

Taş gibi stoperi kaçırdık. WBA onun için çok düşük bir takım.

Bild futbol haberlerinde cok saglamdir. Klinsmann bizden resmen teklif almisdir. Acikcasi bize gelmesi icin Amerikanin dünya kupasina erken veda etmesi gerekir.

tuchel gelsin sistemini oturtsun çarklar donmeye başlasın varsın fener 4. yıldızı taksın umrumda olmaz

anlık başarılardan bıktım artık

TD konusunda cok rahat olmamamiz gerekir. Zaman geciyor ve biz hicbir anlamda hamle yapamadik, adim atamadik.

Artik bu isi bir an evvel cözüp, transferlere agirlik vermemiz gerekiyor.

Bild futbol haberlerinde cok saglamdir. Klinsmann bizden resmen teklif almisdir. Acikcasi bize gelmesi icin Amerikanin dünya kupasina erken veda etmesi gerekir.

Öyle olur zaten bence kardeş. Amerikanın nefesi yetmez. gruptan 2. çıksa bile Belçikayla eşleşecek. Belçikada onları bitirir.

Öyle olur zaten bence kardeş. Amerikanın nefesi yetmez. gruptan 2. çıksa bile Belçikayla eşleşecek. Belçikada onları bitirir.

Ama böyle bir gercek var. Amerikada fubol son aylarda cok büyük ilgi kazandi. David Villa, New York FC, Beckham vs. Adamlar bu senede inanilmaz ilgi gösteriyorlar dünya kupasina. Bizim milli mactada dolu stadin önünde oynamistik gecenlerde. O yönden zor olabilir. Ama Klinsmann Avrupaya dönmek ister bence.

Jose Mourinho:" Milli takim hocaligi ve kulüp hocaligi arasinda büyük farklar var. Bence Klinsmann cok iyi bir milli takim hocasi"

Jürgen Klinsmann´a soguk olmamin nedeni de bu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ubCOidfEHsY[/media]

30451.gif
30441.gif

Bekliyoruz reis.

Pürüz varmış Tuchel'de. Mainz 5 Milyon Euro istiyormuş.

Kime el atsak kuruyor arkadas. Böyle birsey olamaz.

Lucescu iyi kazikladi bizi ya neyse. Ondan baska adayimiz yoktu bana göre. Simdi ordan oraya atliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt