Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel istediği 2.5 milyonu 2ye düşürsün, aradaki farki da bonservise aktaralim, 3 yıllık sozlesmeyle bile 1.5 milyon artar zaten, bu adami kacirmayalim. Mancini ye verdikleri yıllık ucret Tuchel'in maaşı+bonservisiydi nerdeyse. Kasada para yok biliyoruz ama cimriligi de abartmasinlar, koca Galatasaray'ı da H.Karaman calistiracak degil sonuçta.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuchel icin Mainz'in ne kadar para istedigi falan nereden biliniyor? Bizim basinin yazdigi seylerse bunlar iste bugun Hikmet Karaman'i da yazmislar.

Tuchel icin Mainz'in ne kadar para istedigi falan nereden biliniyor? Bizim basinin yazdigi seylerse bunlar iste bugun Hikmet Karaman'i da yazmislar.

5 milyon euroyu hamburgtan istemiş bizimkilerde onun üzerine haber yapıyor ,mainzın başka bi alman kulübüne vermemek için böyle bi bonservis istediği haberi çıkmıştı ,yurtdışına böyle bi bonservis istemezler..

Nerede eski nöbetler 3 saatte bir sayfa ancak ilerliyor, forum yönetiminin bazılarının üyelere karşı yanlı ve faşizanca tavrı bunda büyük etken.

h.o_?

28jc5k.jpg

Her fırsatta tartışma çıkaran üyeler daha büyük etkendir belki de.

Ayrıca artik Twitter gibi siteler daha çok rağbet görüyor tahminimce.

N5

Nerede eski nöbetler 3 saatte bir sayfa ancak ilerliyor, forum yönetiminin bazılarının üyelere karşı yanlı ve faşizanca tavrı bunda büyük etken.

Yapmayın Allah aşkına. Forum yönetimi kime ne yapmış durduk yere? Transfer yok, haber yok. İnsanlar bi yerden sonra sıkılıyor tabi. Bunu da forum yönetimine bağlamayalım lütfen. :ka19:

:gs::gs::gs::gs::gs::gs:YÜRÜYORUM DÜŞ BAHÇELERİNDE,GÖRDÜM.. DÜŞÜMDEN BÜYÜK BAHÇE YOK:gs::gs::gs::gs::gs:

fft104mm2987140.jpg

Tuchel reis gelecek. 2,5 Falan istedegini kim diyor? Mainz dan 1 Milyon € aldi,brüt.

Tuchel'in gelmesini bende destekliyorum. Tanımıyordum ama anlattıklarınıza göre maçı yaşayan heyecanlı bi hoca. Genç olmasıda avantaj. Bu tip hocaların gelmesinden yanayım. Gelirse tam destek

nontvsporun totosu tutuşmuştur.en son detaylar kaldıydı onlara göre,anlaşıldıysa üzülmüşlerdir.

Sergen geçen gün de Tuchel'in resminin yanına kalpler ve öpücükler koymuştu.

Sakin ol delikanlı. Kanın deli akıyor belli;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt