Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.196
- 24.973
- 3.198
Ne Advocaat'ı ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Advocaat, Schuster, Jol gibi kazmalari getireceksek, Hikmet Karaman´a bile raziyim. Böyle sacmalik olamaz.
Kim öneriyor bu kazmalari yönetime, anlamak mümkün degil ya.
Denizli gelmis 70 yasina, futbol direktörlük vs. niye kabul etmeyecekmis? Denizli + Tuchel yap, rahat et iste ya.
Kimin önerdigi belli.Kurtulmak mümkün degil su tiplerden ya.Kanser gibiler.
Yemin ediyorum biktim bu Galatasaray´daki fosillerden. Kendilerini futboldan anliyormus saniyorlar, bi halttan da anladiklari yok.
Bülent Tulun vs. lanet olsun artik ya. Bu isimlerin aday listesinde olmalari bile skandal. Yemin ediyorum rezalet ya.
Madem Thomas Tuchel´e yüreginiz yetmiyor, o zaman getirin Denizli´yi, Tolunay´i filan. Bizi de hasta etmeyin daha fazla
Ben bu isin sonunun Denizli'ye varacagını düsünüyorum.Camiadan baskı varmıs baya baskana.Divan üyeleri ve önde gelen isimler Denizli'yi öneriyormus baskana.Baskanda sıcak bakıyor diyorlar.Tuchel veya Denizli.İkisine de hayır demem.
10 gündür başıboş bir takımız. Teknik direktör işi transfere benzemez anında yapılmalıdır. Ünal aysal lucescuyu garanti etmeden Mancini'yi göndermeyecekti. Hocanın olmadığı bir klüpte geçen her saat oyuncuların kulübe güvenini sarsar. Aysal bir türlü öğrenemedi futbol dünyasını sürekli hata yapıyor.
Oyuncularında başka işi yok manitularıyla gece kılıbındayken kulübün geleceğini düşünüyordur kara kara.