Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burasi galatasaray, adamin hic bir basarisi olmadan getiriyolar. neye dayanarak yonetim bu adami bulmus?

tamam unlu isimler gelmesin diyosunuz, ozaman gidip ikinci ligden unlu olmayan birisini alsaydik. yada yoldan gecen bitane almani alsaydik.

ben hahatimda boyle birsey gormedim.

Ne cahil adamlar var ya.

Simeone Atleticoya gelmeden önce ne basarisi vardi.

Klopp Dortmundan önce ne basarisi vardi.

Hemde basari senin icin nedir? Normalde küme düsme mücadelesi veren Mainz, Tuchel ile birlikte Avrupa liginde oynadi.

Allah beyin versin.

"Genc futbolcu" dersin, "bize olmaz, tecrubeli lazim" derler, "genc antrenor" dersin, "bize olmaz, bize tecrubeli lazim" derler. Ne ligmis, ne ulkeymis Turkiye yahu, emekliler ulkesi. :D

3 Puan ‏@3puancom 2 dk.

Ünal Aysal: Hedefimiz Türk sporunun haysiyetli bir şekilde yönetilir hale gelmesidir. Ve bir daha söylüyorum bu daha başlangıç.

3 Puan ‏@3puancom 45 sn.

Aysal: Teknik direktör konusunda ilerleme kaydettik. Bir hafta içerisinde raporlar gelecek. Yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz.

Yönetim olarak Karar veriyor TD icin. O zaman Tuchel yatti diyebillirz. +70 Dedeler hepsi Denizli isteycekler

burasi galatasaray, adamin hic bir basarisi olmadan getiriyolar. neye dayanarak yonetim bu adami bulmus?

tamam unlu isimler gelmesin diyosunuz, ozaman gidip ikinci ligden unlu olmayan birisini alsaydik. yada yoldan gecen bitane almani alsaydik.

ben hahatimda boyle birsey gormedim.

ona göre dortmund hangi zihniyetle gitti klopp'u getirdi? adamin hic bir basarasi yoktu öyle bakarsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt