Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turk akli iste, hoca gelmeden oyuncu mu alirnir

Sen nesin pardonda ? Türk aklı gibi böyle 'ırkçılık' vari konuşuyosun ?

Bunu düşünememek için senin gibi olmak gerek sanırım. Alınacak Türk oyuncular bellidir. Hiç bi hoca geldikten sonra Niye Olcanı aldınız gereksizdi ben Turgut Doğanı istiyordum demez yorma sen kendiniz fazla ;)

4. yıldız diye suni bir gündem yaratmanın anlamı yok bana göre

boşuna takım üzerinde baskı yaratmaktan başka bişey değil

hitzfeld gündemdeymis

demin tv'de aysal'in aciklamalarina denk geldim

hitzfeld world class hoca - tek handikapi yasi ve kariyerinin bitis noktasinda olmasi

bence son 2 aday tuchel ve hitzfeld

yönetim bu ikisinden birine karar verecek

ikisininde avantaj ve dezavantajlari var

acikcasi ben olsam tuchel riskine girerdim (genc, dinamik, basariya ac, bilge, altyapi hocaligi yapmis, disiplinli, caliskan, kendini bundesliga da kanitlamis)

2014-2015 yaz transferleri

T.Tuchel

Olcan

Tarık/Şener

Yunus Malli

Kaan Ayhan

Mevlüt

Keşke böyle olsa.

tuchel'in "ch" kismini kirolarin "K" harfini okudugu gibi okumalisiniz... "e" harfi de türkcedeki I harfi gibi okunuyor

Jesus,Benfica'yı bırakıp Türkiye'ye gelirse ağır gerizekalıdır.Jesus gibi kalibreli adamların şu şartlar da Türkiye de olmaması lazım.Yoksa herkes gibi tazminatını alıp gider,bize de bi yararı dokunmaz.

Çok ilginç adam benim doğduğumun şehire yakın bir yerden geliyor. Işe bak kardeşim :)

Nasıl bir soyad lan bu. Adamın adını dogru dürüst hicbir taraftar okuyamayacak :D bir bölümü tuşhel,bir bölümü tuhel,bir bölümü tuhıl bir bölümü tughıl ve tughel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt