Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Veyso semih koray telles

Melo selcuk

Olcan wes bruma

Burak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaslar su anda Mainz'te bir kütüphanedeyim....Tucheli gördüm ancak benle Foto cekmek istemedi, kendisine sordum Galatasaray'a gelecek misiniz sordum adam güldü ve dilini cikardi, ben de "tamam taman anladim ;)" dedim.

ehren-medaille041.jpg

iphone cikardim,mesaj atiyorum gibi yaptim ve hemen fotoyu cektim...

bu is bitti bana göre

Baya gizli çekmişsin kardeş, telefonun flaşı açık adam anlamamıştır. Böyle şeyler yapmayın

Bu ligtv neden bu kadar şerefsiz ? tunchel GS'ye yakın haberinin canlı görüntülerinde hep 4 yediği 3 yediği maçların skoru hayvan gibi koymuşlar görüntülerdede hakeme itiraz yediği gollere üzüldüğü görüntüler var

arkadaslar teyzemin oglunun komsusu'nun amcasi tuchelin kayin pederini taniyor. tuchel bitmis.

Alman mahmut tuncere ısınmaya başladım ama leş türk futbol sistemi gözümü korkutuyor iyi bir kadro felan olsa bir nebze iyi taktik sistem ile birşeyler yapabilir diyeceğimde 30 oyuncu var 16 17 si direk yeteneksiz veya işi bitmiş adamlar

3Puan.com'in "Tuchel Pazartesi günü Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor." haberi de yalan ciki. :(

Ah Tuchel Ah.:elvis:

Alman mahmut tuncere ısınmaya başladım ama leş türk futbol sistemi gözümü korkutuyor iyi bir kadro felan olsa bir nebze iyi taktik sistem ile birşeyler yapabilir diyeceğimde 30 oyuncu var 16 17 si direk yeteneksiz veya işi bitmiş adamlar

Kadro da leş isimler var ama, 2-3 iyi takviye ile avrupanın en önemli 10-12 takımından biri oluruz.

Kadro da leş isimler var ama, 2-3 iyi takviye ile avrupanın en önemli 10-12 takımından biri oluruz.

nereye oluyor renktaş ? muslera melo sneijder elit oyuncu söyle ? brumanın zamanı var telleste keza öyle kaliteli türk söyle ? ziynet sali yüzünden beli kopan hamitmi iş yapacak ölmüş gömeni yok selçukmu ? futbol fakiri burakla umutmu ?

alman mahmut tunceri pek hırslı agresif göremedim sülalesi rahat gibi takip ediyor maçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt