Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuchel in kontrati kasalarinda sakliymis, henuz kontratini feshetmemisler, onu alan kulub bizimle pazarlik yapip oyle feshedecegiz diyorlarmis..

Eski karısını boşamadan yeni kadına nikah kıyıp, eski karısına çıkacak taliple başlık parası pazarlığı yapmak ne kadar mantıklıysa buda o kadar mantılı...

Kim sallamışsa fena sallamış...

benim bildiğim Mainz'le karşılıklı feshetmişler sözleşmelerini. bu anlaşmaya göre Tuchel bu sezon başka bir takımı çalıştırırsa 6.5 milyon Euro tazminat ödenmesi gerekiyormuş Mainz'e

Baskan yine ayni senaryoyu yapiyor Her yaz boyle yapiyor baskan Gecen senede Transferde edemedik bu baskan oyaliyor bizleri.

Galatasaray uc sezondir basarili . Basarisiz sezonlar bizi bekliyor bosuna umitlenmeyin dusus zamanini yasayacagiz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Tabiki yöneticiler müthiş işler yapıyor. Ama biz 3 sezon başarılı olduğumuz için kader kısmet kesin düşüşe geçeceğiz. Böyle bir mantık var mı.

3 sezon derken son sezon Galatasaray şampiyon olamamıştır. Ve bu kesinlikle başarısızlıktır.

İlk iki senede çok ciddi avantajlara sahiptik. Bunu anlatmaya gerek yok. Ama bizim iş bilmez yönetim şampiyon olmamak için elinden geleni yaptı ama başaramadı. Şerefsiz federasyonu söylemiyorum bile. Yönetim taraftar baskısı olamasa tepki falan vereceği yok.

Hala çok süper futbol bilgini ya adamlar gördük devre arasında 18 yaşındaki kaan gibi oyuncularla uğraşıyorlar. Eyvallah alda..Kardeşim teknik adam yok, kim gidecek kim kalacak belli değil. Aslında bellide bunu görecek adam yok. Çoğuda zaten bu kulüpde para kazanmaya devam edecek. Yabancı sınırı deniliyo eyvallah peki yerli oyuncu neden almıyorsun.

Allah rızası için birisi söylesin. Bir teknik adamla anlaşmak için ne kadar zaman lazım. Bu oyuncu içinde geçerli. Bunların piayasası bellidir. Yaparsın belli bir pazarlık alıp getirirsin. 1 hafta sürsün hadi olmadı iki hafta sürsün. Çıldırtır bu adamlar adamı. Aldığın , alacakları adamlar 20 milyon 30 milyonluk adamlar olsa bir nebze anlayacağım 3 kuruşluk adamları almak için bile bir ay bekliyoruz lan..

Yukarıya doğru çıkan takımı göstere göstere aşağıya çekiyorlarr. Gerçekten çok büyük bir başarı.

benim bildiğim Mainz'le karşılıklı feshetmişler sözleşmelerini. bu anlaşmaya göre Tuchel bu sezon başka bir takımı çalıştırırsa 6.5 milyon Euro tazminat ödenmesi gerekiyormuş Mainz'e

yahu ne tazminatı ne sözleşmesi. bırak başkan bunlarla uğraşmayı. yapacağın şey çok basit. her oynayacağın maçta şike yapacaksın bu kadar. emin ol tuchelin tazminatından daha ucuza gelir. hem işin garanti sıkıntı yok yani. ceza mezada gelmez, olurda ceza verecek olurlarsa fenerede vermeleri lazım o zaman. o yüzden dokunamazlar bizede. yap yapabildiğin kadar başkan, bundan sonra böyle en adi, en çirkef, en çok şike yapan şampiyon olacak bu ligde

Düşüş filan olmaz. Şampiyonlar Liginde gözümüze kolay grup çıkar büyük ihtimal. Geçen sene real ve juveli gruptan çıktıktan sonra pskolojik olarak daha zor bir grup çikmaz heralde. Böylece 3 sene arka arkaya gruplardan çikmiş oluruz. Hadi yapsın bunu türk takımlarından birtanesi. :-) bir bokumu yapamaz öbür takımlar

3puan kadar yalancı site görmedim 2-3 gün önce hayırlı olsun v.s dediler resmen kendilerini yalanlıyorlar ironik onu geçtim mancini ayrılmadan 1 gün önce neden kaldı diye 10-15 madde yazdılar adam ertesi gün gitti

sanki lucescu gelio dedilerde gelmedi neyine uzuluyorsaniz

coluk cocuga koca klubu teslim etmedigimize sevinin

Bq5BwY0CcAI93lB.jpg

Sneijder'i sakatlamamak şartıyla gelsin.

Jorge Jesus icin tüm sartlar zorlanmalı.Ufak bir ihtimal bile varsa onun üzerine yogunlasmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt