Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=j7Vt_5gbIOU[/media]

tumblr_l9u75fdA4p1qd8fsq.jpg

Sen bir Gün buraya geleceksin....

ulan yine hagi gelirse hiç şaşırmam:mad-49: böyle beceriksiz bir yönetim varken!!!

gerekçeleri her ne olursa olsun başkan ve yönetim TD konusunda çuvallamıştır. NET.!!!

yeminlen-bezdim-:--(869)-1.jpg

Bi kalkıyom mancini gitmiş, bi kalkıyom luce olmamış, bi kalkıyom tuchel olmamış.

Şike'nin aklanışını anlamakta güçlük çekiyor musun? Bugün Tuchel ya da x bir isim ile anlaşılmış olsa herşey süt liman olacaktı ohh mu diyecektin?

Şike yaparak şampiyon olan takım neredeyse aklanıyor, senin hocan Tchel olsa ne olur, Mancini'nin gittiği günün ertesi günü açıklansa ne olur?

Şikenin aklandığını 2 senedir söylüyorum bıktım ben o muhabbetten tamam lanet olsun diyorum önümüze bakıyoruz,futbol takımını mı kapatalım fenerbahçe şike yaptı aklandı diye..

Beni ırgalamaz çokta fenere ne olmuş ne yapmış..

Sırf fenerbahçe küme düşecek diye taraftarın oluşturduğu suni hava oyuncularımıza kadar yansıyıp geçen sene lige bile asılmadık..

Maç sayfasından çok fenerin küme düşmesiyle ilgilendik..

Yalan mı?

Konsantresi eksik diye takımın her oyuncusuna sövdük ama sanki biz çok konsantreydik..

Biz kendi işimize bakalım bilader benim diyeceğim bu..

Başımızda böyle siyasetçiler varken bu ülkenin adı Türkiye iken hiçbir zaman haklılar kazanmaz,güçlüler kazanır..

İran gibi leş takimi dünya kupasina goturenden sonra sini okumadim. Aramizda irani avrupadan katiliyor zamanlar var

Şikenin aklandığını 2 senedir söylüyorum bıktım ben o muhabbetten tamam lanet olsun diyorum önümüze bakıyoruz,futbol takımını mı kapatalım fenerbahçe şike yaptı aklandı diye..

Beni ırgalamaz çokta fenere ne olmuş ne yapmış..

Sırf fenerbahçe küme düşecek diye taraftarın oluşturduğu suni hava oyuncularımıza kadar yansıyıp geçen sene lige bile asılmadık..

Maç sayfasından çok fenerin küme düşmesiyle ilgilendik..

Yalan mı?

Konsantresi eksik diye takımın her oyuncusuna sövdük ama sanki biz çok konsantreydik..

Biz kendi işimize bakalım bilader benim diyeceğim bu..

Başımızda böyle siyasetçiler varken bu ülkenin adı Türkiye iken hiçbir zaman haklılar kazanmaz,güçlüler kazanır..

Peki, güzel söylüyorsun da şöyle bir soru sorayım.

Şike aklandı ve ne FB küme düştü, ne Trabzona hakkı olan kupası verildi. Önümüzdeki sezon malum 4.yıldız sezonu, şikeden aklananlar, yine aynı yolu seçti ve 2 maçta şike yaparak bizim önümüzde şampiyon oldu. Bizi ırgalamz mı şikecilere ne olmuş ne yapmış?

Yeter be. Yeterr..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

kulüp hem futbol hem de basketbolda sıfırı tüketmiş vaziyette!! bu sene hiç bir branştan beklentim yok forumda da bu sene büyük ihtimal NBA ve Avrupa'dan futbol bölümlerinde takılırım.

Ünal Aysal'dan da bir cacık olmaz şikecilerin çöktüğü 2 sezonda bedava şampiyonluk aldı asıl yöneticilik maharetini göstermesi gereken zamanda da her şeyi eline yüzüne bulaştırdı gerçi adam gamsız 1-2 aya ben bırakıyorum deyip basar giderse hiç şaşırmam.

Hikmet Karaman geliyor beyler hazır olun :(

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Peki, güzel söylüyorsun da şöyle bir soru sorayım.

Şike aklandı ve ne FB küme düştü, ne Trabzona hakkı olan kupası verildi. Önümüzdeki sezon malum 4.yıldız sezonu, şikeden aklananlar, yine aynı yolu seçti ve 2 maçta şike yaparak bizim önümüzde şampiyon oldu. Bizi ırgalamz mı şikecilere ne olmuş ne yapmış?

Cesaret edemezler bu saatten sonra.

Buna eminim.

Aklanmak için 2 federasyon başkanı onlarca hakim savcı onlarca polisi yediler..

Yeni operasyon için en az 5 sene kendi kabuğuna çekilirler..

Çare belli tulunu yollıcaksın getireceksin Haldun Babayı futbolun başına sonra hitzfeld mi olur luce mi olur luce+tuchel bile olabilir izliceksin.Ama oda liseli değildi sanırım.Derin Galatasaray kızabilir.Orası sakat işte.İnan Kıraçı falan memnun etmek zor

Bak şu dediğimi de unutma,fenerbahçe'ye ceza verilmeyen için her sene uefa bunları kabul etmeyecek şampiyonlar ligine..

Adamlar sürekli cezayı uzatıyor aptal değil bu adamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt