Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 yabanci kurali oldugu ve sikeye batmis bir ülkeye hicbir yabanci gelmez

en iyisi yerli alternatifler bulmak...

suan yerli en iyi aday denizli...

denizli olmuyor ise, bülent korkmaz gelsin.

o zaman martin jol hayırlı olsun diyelim mi?

Isim bilmiyorum demistim Ergun. Duyumcu fln degilim sadece bildigimi aktarmaya calisiyorum. Tuchel ve Lucescu gelemeyecek yonetim bizi oyaliyor demistim. Birkac gun once detayli bir iletim olmustu onu bulabilirsem paylasirim.

3.puan.com'a Tuchel ismini fisildayan yoneticinin amaci baskaydi. Isin ozu bu.

Bende sıkıldım artık uyacak bir teknik adam düşünmekten en mantıklı hamle bu seneyi Mustafa Denizli ile geçirip , seneye yine Lucescu nöbeti tutmak ya da yabancı sınırından kurtulabilirsek , kaliteli bir yabancı teknik adam getirmek. Şimdi Advocaat gibi isimlerle uğraşmaya gerek yok. Projemiz şu diye getirecekler sonra tazminat kaptırmamak için işte şöyle oldu böyle oldu diye adamı göndermek için bin bir türlü oyun oynayacaklar. Hiç gerek yok Hey Sexy Lady Mustafa Denizli Şampiyon Yap bizi demek bu yönetime daha çok yakışır.

Jesus'da olmayacağına göre dağılabiliriz sanırsam.

Adcoocat'tan beteri var diyip isim bilmiyorum demek saçma.Biliyorsan söyle.

Beyler sakin ya tamam yonetim sacmalik otesi isler yapmakta,herseyde gecikmis olabilirlerde.Ne bu hal tavir ulan bi lucescuyla,tuchel mi vardi.Bende cok istedim ikisinide.Biri ic savasin icinde biride psikolojik manyak cikti.ragnick'le anlassak hayir mi diyeceksiniz.Bi toparlayin kendinizi ya

Italya turnuvaya erken veda ederse T.D. gider..

Cesare Prandelli ye ne dersiniz GS a gelirse?

geçen yaz yönetim değiştiğinden beri saçma işler yapılıyor. ünal başkan hiç doğru bi yönetim kurmadı. yönetim kurulunda elle tutulur 2-3 yönetici dışında icraat adamı yok

hoca belli değil , gidecek-gelecek oyuncular belli değil , sponsor belli değil başlarım böyle işe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt